Çözüldü✓ İşlemcim yanar mı beyler?

Ek: Niye gözüm kanadı merak ediyorsan:
5700 gibi eski bir işlemci.
DDR4 devri bitti eski nesil. Doğal olarak eski ve daha yavaş RAM'ler.
Edit: fiyatına göre kabul edilebilir belki bu 2 madde.

8 GB 5060 almamalısın.
Kasa ve PSU çok dandik.
Soğutucu hem çok dandik hem o işlemciye yetmez.
Monitör çok dandik.

Şu Gamepower sevdası ne ya...

monitör nerede usta
Gamepower alacağına olmaması daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki İncehesap gaming gecesine daha düzgün sistemler düşüyor mübarek cuma gününü beklemek zor olmamalı

Ek: Niye gözüm kanadı merak ediyorsan:
5700 gibi eski bir işlemci.
DDR4 devri bitti eski nesil. Doğal olarak eski ve daha yavaş RAM'ler.
8 GB 5060 almamalısın.
Kasa ve PSU çok dandik.
Soğutucu hem çok dandik hem o işlemciye yetmez.
Monitör çok dandik.

Şu Gamepower sevdası ne ya...
neyin kafasını yaşıyosunuz ya anlamadım ne bekliyosunuz asudhsuadawsdhad gamepower monitör kullanıyorum zaten eski sistemimde kaç yıl oldu hiçbir sıkıntı yok psu ve cpu cooler hakkında bilgim yoktu o kadar kasa iyi duruyor ddr4 sorun etmiyorum benim bütçe bu

Gamepower alacağına olmaması daha iyi

Ki İncehesap gaming gecesine daha düzgün sistemler düşüyor mübarek cuma gününü beklemek zor olmamalı
ASDJASDUASDHUIASDUAWSDIOAWSD YAPMA YA KRAL AHSDSAHDASD

Tamam hocam uzatmaya gerek yok. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah hocam🙏

Yardim istiyorsun sonra burada haha atıyorsun gelen cevaplari beğenmediysen bilgisayarciya dogru emeklemeye başla

Yukima dayııııı yukima dayıııııı bir gecede yedin tarlayı dayıııııııı daha bir şey demiyorum @Basent gel gidelim uzaklara

neyin kafasını yaşıyosunuz ya anlamadım ne bekliyosunuz asudhsuadawsdhad gamepower monitör kullanıyorum zaten eski sistemimde kaç yıl oldu hiçbir sıkıntı yok psu ve cpu cooler hakkında bilgim yoktu o kadar kasa iyi duruyor ddr4 sorun etmiyorum benim bütçe bu
Evet sana yardım edenlere saldırmaya başladığıan göre benim işim burada biter. Monitör konusunda forumlarda bulabileceğin birkaç adamdan birine konuşuyorsun halbuki. Evet kötü.

Neyse ne alırsanız alın aşağı yukarı FPS aynı olacak VRAM yettiği sürece. Bizim derdimiz kaliteli ve parasına göre en iyisi olsun idi. Sadece soğutucu sıkıntı çıkarır ve bir de uzun vadede PSU. Şimdiden güle güle kullanın.

Yardim istiyorsun sonra burada haha atıyorsun gelene cevaplari beğenmediysen bilgisayarciya dogru emeklemeye başla
🕊️🕊️ aynen kanka ben cpu cooler hakkında soru sordum millet aldığım sistemle dalga geçiyor bütçe belli arz talep meselesi cpuyu yaz geç konuyu kapatacam uzatıyonuz

Yukima dayııııı yukima dayıııııı bir gecede yedin tarlayı dayıııııııı daha bir şey demiyorum @Basent gel gidelim uzaklara
mizahtan anlıyorsun hee sen kral

🕊️🕊️ aynen kanka ben cpu cooler hakkında soru sordum millet aldığım sistemle dalga geçiyor bütçe belli arz talep meselesi cpuyu yaz geç konuyu kapatacam uzatıyonuz

mizahtan anlıyorsun hee sen kral
Tech yazdık diye sadece teknik yardım etmiyoruz ufukta açıyoruz 😎

Evet sana yardım edenlere saldırmaya başladığıan göre benim işim burada biter. Monitör konusunda forumlarda bulabileceğin birkaç adamdan birine konuşuyorsun halbuki. Evet kötü.

Neyse ne alırsanız alın aşağı yukarı FPS aynı olacak VRAM yettiği sürece. Bizim derdimiz kaliteli ve parasına göre en iyisi olsun idi. Sadece soğutucu sıkıntı çıkarır ve bir de uzun vadede PSU. Şimdiden güle güle kullanın.
🥀nerde saldırdım 10 kişi üzerime geliyor hassadhashdasdh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri