Neler Yeni

İŞLEMCİM YANIYORMUŞ 3 AYDIR HABERİM YOK

musax1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musa bodur
BEYLER 3 VEYA 6 AY ÖNCE İŞLEMCİMİN AYAGI KIRILDI GERİ TAKTIM OLDU BİRŞEY OLMAZ DEDİM AMA FAN HIZLANIP YAVAŞLIYORDU 6 AY SONRA CORETEMP İNDİRİYİM DEDİM MERAK ETTİM Bİ BAKTIM 100 DERECE HER OYUNDA İYİ PATLAMAMIŞ NAPMAM LAZIM YENİ KULE TİPİ FAN ALMAYI DÜŞÜNÜYOM
Ekran görüntüsü 2024-10-29 175310.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2024-10-29 182115.png

PC BOŞTAYKEN SICAKLIKLARDA BU

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Mehmet
1 ayağı kırılmış soğutucu ihs ye nasıl tam baskı uygulabilir diye hiç düşünemedin mi

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
X123 al.

musax1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musa bodur
Aga iş görmese 6 aydır donmadan açtı oynattırdı bana oyunları emektar bundan dolayı takdirimi kazandı İNTEL ne diyim şaşırdım belki 6 aydan fazladır bu süre hiç mavi ekranda olmadı takılma cok olmadı helal olsun. Kardeşimle beraber ortak kullanıyoruz bilgisayarı yani neredeyse 24 saattir çalışıyor birde ( anlık sıcaklık oyun içinde : https://streamable.com/2c83b6

knk yanlış degilsem 60 derece ısı demi en fazla 80 alabiliyor sıkıntı yok ama yazın yanar valla

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Attila Alpaslan
Fanı temizleyip geri takarken fazla bastırdım ayağı kırıldı tam temas etmiyor bloğa işlemci ondan dolayı yandıgını düsünüyorum
Temas etmiyor, dolayısıyla sıcaklığı tam ememiyor, dolayısıyla tahliye de edemiyor, normal. Soğutuculara hakim değilim, daha iyi öneriler gelecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tuncay Kantarcı
İlgilendiği Kategoriler
Taşımacılık
BEYLER 3 VEYA 6 AY ÖNCE İŞLEMCİMİN AYAGI KIRILDI GERİ TAKTIM OLDU BİRŞEY OLMAZ DEDİM AMA FAN HIZLANIP YAVAŞLIYORDU 6 AY SONRA CORETEMP İNDİRİYİM DEDİM MERAK ETTİM Bİ BAKTIM 100 DERECE HER OYUNDA İYİ PATLAMAMIŞ NAPMAM LAZIM YENİ KULE TİPİ FAN ALMAYI DÜŞÜNÜYOM
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
PC BOŞTAYKEN SICAKLIKLARDA BU
Caps kapasan keşke KEŞKE BRATAN

Herhangi bir kule tipi soğutucu işini görecektir ben Snowman X6 kullaniyorum

Top Bottom