Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemcim yüz derecede çalışıyor yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Şimdide monitör interner diğer usb ler çalışmıyor

Bergee

80+ Silver
Hocam çok saçma gerçekten işlemciniz zarar görmüş muhtemelen bundan sonra hiç çalışmamasının sebebi bu sıcaklıklarda devam ettiyseniz ondan olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
100 dereceye çikmasinin termal macun ile alakali olduğunu düşünmüyorum. İntel soğutucunun takilmasini bilmiyorsaniz sizin görmediğiniz bir boşluk oluşmuştur eminim. fani söküp iyi bir şekilde takin. Bütün ayaklarinin oturduğuna emin olun düzelecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
Hocam çok saçma gerçekten işlemciniz zarar görmüş muhtemelen bundan sonra hiç çalışmamasının sebebi bu sıcaklıklarda devam ettiyseniz ondan olabilir.
En fazla 10 dakika çalıştırmıştık ondan sonra kapattık pcyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Bendede aldiğiniz snowman m200 var . İşlemcim i5 2500 95w tdp ye sahip. Üzerine 4ghz overclocklu kullaniyorum. Üzerinde gelen termal macunu kullandim. İşlemci 65 dereceyi geçmiyor. Yani çoğu arkadaş bu konuda sadece kulaktan dolma bilgi ile düşünüyor. Ben dediğiim gibi kullaniyorum. Bir yanlişlik olduğuna emin olabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat
100 dereceye çikmasinin termal macun ile alakali olduğunu düşünmüyorum. İntel soğutucunun takilmasini bilmiyorsaniz sizin görmediğiniz bir boşluk oluşmuştur eminim. fani söküp iyi bir şekilde takin. Bütün ayaklarinin oturduğuna emin olun düzelecektir
Hocam usbler monitör internet çalışmıyor ekranda görüntü yok

Bergee

80+ Silver
Bu arada bu arkadaşın dediğine katılıyorum. Bende i7 3770k işlemci kullanırken stock fanı takmaya çalıştığımda ilk seferinde becerememişim ve 90 95 derecelere çıkmıştı 60'tan yukarı çıkmayan sıcaklığım tekrar çıkartıp taktığımda düzelmişti :D

En fazla 10 dakika çalıştırmıştık ondan sonra kapattık pcyi
Aslında 10 dakikadan da zarar gelmez ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758
Bu arada bu arkadaşın dediğine katılıyorum. Bende i7 3770k işlemci kullanırken stock fanı takmaya çalıştığımda ilk seferinde becerememişim ve 90 95 derecelere çıkmıştı 60'tan yukarı çıkmayan sıcaklığım tekrar çıkartıp taktığımda düzelmişti :D

Aslında 10 dakikadan da zarar gelmez ama.
İşlemci yüksek isilara çiktiğinda kendini kapatir. yanacağini düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartinizdan gücü kesiniz. Sonra ramlari söküp tekrar takin. Bu işlemlerden sonra buraya gelip son durumu belirtin. Buradayim yardimci olmaya çalişirim

Anakartinizdan gücü kesiniz. Sonra ramlari söküp tekrar takin. Bu işlemlerden sonra buraya gelip son durumu belirtin. Buradayim yardimci olmaya çalişirim
Ramlari farkli kombinasyonda takin

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ebubekir Bayraktat

Ramlari farkli kombinasyonda takin
Hocam şuan termal macunum yok iade ettim snowman m200 i intel stok fanı var sadece deneyeyimmi yinede söylediğinizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Mert Eren Bilgin
Instagram
merte.bilgin2
Steam
DeltaComparation
Facebook
belirsiz.belirsiz.758

Bergee