Yardım islemcimi degistirmeli miyim?

Lebowskî

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaslar oncelikle merhaba bu aralar pubg oynamaya basladim. Performans arttirmak icin oc isine merak sardim. OC yapmadan once cinebench 23 testine soktum islemciyi stock haliyle multicore da 8083 puan single core da 1067 puan aldim. Videolardan izledigim kadariyla baya dusuk sonuclar almisim. 3.6ghz te 1.1v cekiyor islemci en fazla 61 dereceyi gordu. Sizce islemcimi degistirmeli miyim yoksa gozden kacirdigim bir ayar falan mi var? Eger degistirirsem aklimdaki islemci r5 5600x.

Ek olarak Anakartim MSI B450 Gaming Plus Max
Ramlerim ise Corsair Vengeance LPX ddr4 3600mhz 2x8gb
Islemcim r5 3600
Ekran kartim rtx2060super

Arkadaslar oncelikle merhaba bu aralar PUBG oynamaya basladim. Performans arttirmak icin oc isine merak sardim. OC yapmadan once cinebench 23 testine soktum islemciyi stock haliyle multicore da 8083 puan single core da 1067 puan aldim. Videolardan izledigim kadariyla baya dusuk sonuclar almisim. 3.6ghz te 1.1v cekiyor islemci en fazla 61 dereceyi gordu. Sizce islemcimi degistirmeli miyim yoksa gozden kacirdigim bir ayar falan mi var? Eger degistirirsem aklimdaki islemci r5 5600x.

şuanki işlemcin ve ekrankartın ne

Arkadaslar oncelikle merhaba bu aralar PUBG oynamaya basladim. Performans arttirmak icin oc isine merak sardim. OC yapmadan once cinebench 23 testine soktum islemciyi stock haliyle multicore da 8083 puan single core da 1067 puan aldim. Videolardan izledigim kadariyla baya dusuk sonuclar almisim. 3.6ghz te 1.1v cekiyor islemci en fazla 61 dereceyi gordu. Sizce islemcimi degistirmeli miyim yoksa gozden kacirdigim bir ayar falan mi var? Eger degistirirsem aklimdaki islemci r5 5600x.

Islemcim r5 3600
Ekran kartim rtx2060super

Bütçen yoksa bi süre daha idare et upgrade değmez. Bütçen varsa sisyemi komple sat, Sıfır hazır sistem çek

Geri