İslemcimin%100 kullaniliyor

Bkrknr

80+
Reaksiyon skoru
3
Yakin zamanda bi ps topladim
İslemcim : Ryzen 5 3600x
Anakart : b450m h
Ekran karti : rx 570 8gb var.
Kasa kurulumunu guzelce yaptim ve baslattim oyunlari denemeye basladim farming 19 a ve sonrasinda bir sürü oyuna girdim kastigini hisset tim ve bi program indirdim ve islemcimin %100nun kullanildigini gordum .
Cozumunu bilen varmi ??? ((YouTube Deki videolar olmuyor))

MSİ AFTERBURNER ile oyun içi osd bilgilerini atarmısınız

up

Kasa kurulumunu guzelce yaptim ve baslattim oyunlari denemeye basladim farming 19 a ve sonrasinda bir sürü oyuna girdim kastigini hisset tim ve bi program indirdim ve islemcimin %100nun kullanildigini gordum .
MSI AFTERBURNER Bilgilerinizi bekliyorum

muhtemelen izleme ayarlarını yanlış yaptın o işlemcinin o kadar kullanılmasının imkanı yok

RYZEN İŞLEMCİLER ZATEN ÇOK ISINIYOR BİLİYOSU DUR İŞLEMCİ TERMAL MACUN SÜR GEÇER %100
kullanım ile macunun ne alakası var yanlış bilgi vermeyin!
Post automatically merged:

Knk ps ben topladim

Onu bilmiy

Ona nerden bakildigini bilmiyorum
Dostum msi afterburner nasıl kurulur nasıl ayarlanır yaz ve ayarları yapıp bize ekran resmi at oyun içerisindeyken

RYZEN İŞLEMCİLER ZATEN ÇOK ISINIYOR BİLİYOSU DUR İŞLEMCİ TERMAL MACUN SÜR GEÇER %100
Ya arkadaşım şaka mısın ya ?
Adam ısınıyor mu diyor adam %100 kullanılıyor diyor,sizin orada galiba %100 kullanıma termal macun sürüyorlar ya.
300 kere söyledim bir şey bilmiyorsan yorum yapmak zorunda değilsiniz diye.

Afterburner değerlerinizi paylaşmadığınız sürece yardımcı olamayız.

benim tahminim GPU'yu işlemci sanıyor
Bence de öyle olmuş.

ekrankartını niye düşük kalmış bu kadar 3600x e yakışmamış yani sistem toplama bana birazdan fazla saçma geldi sonradan eklyceksen bilemem

Ya arkadaşım şaka mısın ya ?
Adam ısınıyor mu diyor adam %100 kullanılıyor diyor,sizin orada galiba %100 kullanıma termal macun sürüyorlar ya.
300 kere söyledim bir şey bilmiyorsan yorum yapmak zorunda değilsiniz diye.
+ Sonsuz walla. Benim gibi bak geç işte her konuya yorum yapma zorunluluğunuz yok :)

+ Sonsuz walla. Benim gibi bak geç işte her konuya yorum yapma zorunluluğunuz yok :)
Hocam anlamıyorlar bunların bir çoğu da reaksiyon kasma peşinde koşmaktan oluyor kasayım diye saçma sapan bilgiler veriyorlar.
Ayrıca bir yerden sonra bakmak olmuyor çıldırıyor insan :(

Hocam anlamıyorlar bunların bir çoğu da reaksiyon kasma peşinde koşmaktan oluyor kasayım diye saçma sapan bilgiler veriyorlar.
Ayrıca bir yerden sonra bakmak olmuyor çıldırıyor insan :(
Bunun yanında saçma "Konu Dışı" konuları açmakta var. Genele bakıldığında hep teknoloji hakkında fazla bilgisi olmayan insanlar saçma sapan konular açıyorlar mesaj kasıyorlar dediğin gibi

Geri