İşlemcinin aniden performans kesmesi

Bu kadar ısınmıyordu sanki eskiden bana da garip geldi ama ben darkın kendi fanını değiştirip daha düzgün bir fan takmıştım argb. Acaba diyorum ondan mı ama dandik bir fan da değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ptm masaüstü işlemcisi için iyi değil diyenler de vardı
Onu da düşünüyorum PTM veya faz değiştiren termal padler ekran kartında kullanıp uzun yıllar gittiği için bu kadar "ünlü". Ben her zaman CPU için pad kullanmayı düşünüp sonra olumsuz yorumlardan dönen birisiyim. Bu olumsuz yorumlara göre harbi CPU'da işe yaramıyor olabilir.

Fanın cfm veya hava basıncı değeri önemli ama önceden olmayıp şimdi olduracak kadar pek fark edeceğini düşünmüyorum. En iyi ihtimal curve ayarı farklıydı o sıra :) ya da macun değişiminden dolayı bir 5 derece oynamıştır.

Onu da düşünüyorum PTM veya faz değiştiren termal padler ekran kartında kullanıp uzun yıllar gittiği için bu kadar "ünlü". Ben her zaman CPU için pad kullanmayı düşünüp sonra olumsuz yorumlardan dönen birisiyim. Bu olumsuz yorumlara göre harbi CPU'da işe yaramıyor olabilir.

Fanın cfm veya hava basıncı değeri önemli ama önceden olmayıp şimdi olduracak kadar pek fark edeceğini düşünmüyorum. En iyi ihtimal curve ayarı farklıydı o sıra :) ya da macun değişiminden dolayı bir 5 derece oynamıştır.
Ya ptm sahte geldi ya da fandan fark etti bilemiyorum. Curve ayarı otomatikte.

Ya ptm sahte geldi ya da fandan fark etti bilemiyorum. Curve ayarı otomatikte.
O aklıma gelmedi değil ama Amazon da ucuza vardı. 300-600 gibi hatırlıyorum. Amazon güven veriyor satıcı kimdi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,434
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri