Jhii
80+
İşlemcimi 3 hafta önce 5 senedir götürdüğüm temizlettiğim ve macununu yenilettiğim, hatta kasayı ordan aldığım yere götürdüm. Ve macun temizleme ve kasa toz temizlemeİşlemci fotoğrafı işlemi içindi bu, sözde macunu yenilemiş kendisi fakat. Bugün yeni aldığım işlemcimi taktırmak için farklı bir yere götürdüm ve bilgisayarcı işlemcinin stok fanını çıkarmaya çalıştığında işlemci ile birlikte geldiğini ve bunun büyük bir problem olduğunu söyledi, ki bunun farkına vardım ben direkt. İşlemcinin durumunu ek olarak koyacağım, sizce bu normal bir durum mu? Ki bence hiç değil. Bu arada işlemci 70° yi neredeyse hiç geçmedi, ki geçse de 3 hafta da bu durum normal değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci Fotoğrafıİşlemcimi 3 hafta önce 5 senedir götürdüğüm temizlettiğim ve macununu yenilettiğim, hatta kasayı ordan aldığım yere götürdüm. Ve macun temizleme ve kasa toz temizlemeİşlemci fotoğrafı işlemi içindi bu, sözde macunu yenilemiş kendisi fakat. Bugün yeni aldığım işlemcimi taktırmak için farklı bir yere götürdüm ve bilgisayarcı işlemcinin stok fanını çıkarmaya çalıştığında işlemci ile birlikte geldiğini ve bunun büyük bir problem olduğunu söyledi, ki bunun farkına vardım ben direkt. İşlemcinin durumunu ek olarak koyacağım, sizce bu normal bir durum mu? Ki bence hiç değil. Bu arada işlemci 70° yi neredeyse hiç geçmedi, ki geçse de 3 hafta da bu durum normal değil.