- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır taktım sağolunNormal ya bi sorun yok oc bile yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kolun sert olması normal.
Tamamdır taktım sağolunNormal ya bi sorun yok oc bile yaptım
hiçbir sorun yok güle güle kullanın.Abiler Ryzen 5 7500f işlemci aldım, işlemcinin üst çeltikleri boş. Aldığım sitede ve tüm görsellerde alt ve yan çeltikler dolu ama bende öyle değil. Yardımcı olurmusunuz, bu normal mi. Teşekkürler
Teşekkür ederimhiçbir sorun yok güle güle kullanın.
biraz önce satın aldığınız firma ile yazıştımTeşekkür ederim
Hocam çok teşekkür ederim ilgin için. Diğer arkadaşlar da sağolsun verdikleri bilgilerle içimi bir nebze rahatlatmıştı şimdi daha rahat sağolun herbiriniz. Yarın testinide yapınca sonuca kavuşacaktır umarım.biraz önce satın aldığınız firma ile yazıştım
durumu başka bir örnek resimle de anlatttım
Alıntıyı görüntüle
Merhaba efendim, üzerinde hiç entegre olmayan modellerde var. Hepsi aynı olmak durumunda değil.
Üretim farklılığı oluyor tabii ki.
diye cevap geldi
satıcı firma sağlam güvenilir bir firmadır
tamamdır hocam güzel günlerde kullanınHocam çok teşekkür ederim ilgin için. Diğer arkadaşlar da sağolsun verdikleri bilgilerle içimi bir nebze rahatlatmıştı şimdi daha rahat sağolun herbiriniz. Yarın testinide yapınca sonuca kavuşacaktır umarım.
oc nasıl yaptın hocam amd ryzen master ile mi?Normal ya bi sorun yok oc bile yaptım
Hayir bios üzerinden.oc nasıl yaptın hocam amd ryzen master ile mi?
kaç fps arttı bende nasıl yapabilirim b650m anakart var. biostan oc menusune girerim ama neyi değiştireceğim bilmiyorumHayir bios üzerinden.
valla hiç öncesi sonrası yapmadım aldığım gibi yapıp bıraktım öyle. Reditte ayar paylaşanlar vardı kendine göre deneyip ayarlayabilirsin.kaç fps arttı bende nasıl yapabilirim b650m anakart var. biostan oc menusune girerim ama neyi değiştireceğim bilmiyorum
dfs bilgisayar iyidir daha önce bir kaç kez alışveriş yaptım sıkıntısızdı