- En İyi Cevap
- 11
Dahası
Başlığı görünce kutuyu falan mı açtı acaba diyecektim harbiden işlemcinin içini açmış
bende amd semptron 1.83Ghz işlemci vardı (15yıl önce çıkmış) içini açmaya çalıştım beceremedim aşırı sağlamdı. En son sinirlendim işlemciyi yere koyup kayayla parçaladım. Pinleri dümdüz yaptım. (2.eline 10tl veren bile çıkmadı) Keşke öyle bişey yapmasaydım. Anahtarlık yapardımBaşlığı görünce kutuyu falan mı açtı acaba diyecektim harbiden işlemcinin içini açmış
İşlemciye acıdımbende amd semptron 1.83Ghz işlemci vardı (15yıl önce çıkmış) içini açmaya çalıştım beceremedim aşırı sağlamdı. En son sinirlendim işlemciyi yere koyup kayayla parçaladım. Pinleri dümdüz yaptım. (2.eline 10tl veren bile çıkmadı) Keşke öyle bişey yapmasaydım. Anahtarlık yapardım
Aynen hocam pişmanım bende arkadaşa göstericem merak etmiştir oda sonra kapatıp anahtarlık yapıcambende amd semptron 1.83Ghz işlemci vardı (15yıl önce çıkmış) içini açmaya çalıştım beceremedim aşırı sağlamdı. En son sinirlendim işlemciyi yere koyup kayayla parçaladım. Pinleri dümdüz yaptım. (2.eline 10tl veren bile çıkmadı) Keşke öyle bişey yapmasaydım. Anahtarlık yapardım
Kankam işlemci bu da zaten çalışmıyorduİşlemciye acıdım
Hocam ciddimisiniz ne bilim yaniFBI evini basacak gizli bilgiydi bu
MSI ejderyası bekliyoduk amabence anahtarlık yapsaydım daha iyiydi ben içinden ejderha çıkıcak zannettim ama olmadı be