BalYiyenZürafa
80+ Bronze
12. nesil intel işlemci fanı takmaya çalışıyorum ama iki vida boşa dönüyor
çapraz şekilde işte ayakları çapraz şekilde bastır. 2 ayağı yan yana olanları değilde tam çaprazlarındakinden bastır. X şeklinde yani.açmak için derken hani o plastiklerin bi açık bi kapalı hali varya, o sağdaki iki tane takılmayan şuan kapalı yani içinden o yuvarlak şey çıkmış şekilde onu açmaya çalıştığımda boşa dönüyor dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
çapraz şekilde derken tam anlamadım hocam
kanka bak bu vidalar çevirmeli yivli vida değil yanlış montajlamışsın diğer bacaklar havada kalmış. yapacağın en güzel şey soğutucu sök. dediğim şekilde hafif hafif arkadaki siyah noktacıklı yeri it soğutucuyu sök. sonra tekrar çapraz şekilde vidaları it. döndürmeli vida olmadığı için ne kadar döndürürsen döndür boşa döner çıtçıtlı vida o. yani sen soğutucu söktüğünde çapraz ittiğinde zaten vida oturacak, yada oturmyacak açık kapalı kısmını orda anlayacaksın. oturmayanı yarım tur döndürürsün bidaha itersin lak diye yerine oturur. atla deve bir şey değil bozulan soğutucu olsun 200e daha iyilerini alırsın.açmak için derken hani o plastiklerin bi açık bi kapalı hali varya, o sağdaki iki tane takılmayan şuan kapalı yani içinden o yuvarlak şey çıkmış şekilde onu açmaya çalıştığımda boşa dönüyor dedim
çapraz şekilde derken tam anlamadım hocam
şuan soldakileri de çıkarmak için döndürdüğümde çıkmıyor. kalp krizi geçircem sanırım
Kafanı çıkar vidaları çaprazlama yarısına kadar tak diğerlerinize aynı şekil sonrq hepsini tam tak olması lazım12. nesil intel işlemci fanı takmaya çalışıyorum ama iki vida boşa dönüyor
kırıldıkanka bak bu vidalar çevirmeli yivli vida değil yanlış montajlamışsın diğer bacaklar havada kalmış. yapacağın en güzel şey soğutucu sök. dediğim şekilde hafif hafif arkadaki siyah noktacıklı yeri it soğutucuyu sök. sonra tekrar çapraz şekilde vidaları it. döndürmeli vida olmadığı için ne kadar döndürürsen döndür boşa döner çıtçıtlı vida o. yani sen soğutucu söktüğünde çapraz ittiğinde zaten vida oturacak, yada oturmyacak açık kapalı kısmını orda anlayacaksın. oturmayanı yarım tur döndürürsün bidaha itersin lak diye yerine oturur. atla deve bir şey değil bozulan soğutucu olsun 200e daha iyilerini alırsın.
kanka bak bu vidalar çevirmeli yivli vida değil yanlış montajlamışsın diğer bacaklar havada kalmış. yapacağın en güzel şey soğutucu sök. dediğim şekilde hafif hafif arkadaki siyah noktacıklı yeri it soğutucuyu sök. sonra tekrar çapraz şekilde vidaları it. döndürmeli vida olmadığı için ne kadar döndürürsen döndür boşa döner çıtçıtlı vida o. yani sen soğutucu söktüğünde çapraz ittiğinde zaten vida oturacak, yada oturmyacak açık kapalı kısmını orda anlayacaksın. oturmayanı yarım tur döndürürsün bidaha itersin lak diye yerine oturur. atla deve bir şey değil bozulan soğutucu olsun 200e daha iyilerini alırsın.
geçmiş olkırıldı
yemin ederim ağlıyorum ya ufffffff
bu benim bilgisayara olur muCooler Master I70C ARGB INTEL 1700 SOKET Kule Tipi Hava Sogutucu | ITOPYA
Cooler Master I70C ARGB INTEL 1700 SOKET Kule Tipi Hava Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile RR-I7C7-18PA-R1 ITOPYA'dawww.itopya.com
geçmiş olsun keşke çapraz deneseydin ilk başta sağlık olsun. böyle şeyler deneye deneye öğrenilir ağlanacak bişey yok. dua et sadece fan gibi ucuz bişey zarar gördü diğer bileşenler zarar görse daha pahalıya patlardı. işlemcin nedir?kırıldı
yemin ederim ağlıyorum ya ufffffff
bu benim bilgisayara olur muCooler Master I70C ARGB INTEL 1700 SOKET Kule Tipi Hava Sogutucu | ITOPYA
Cooler Master I70C ARGB INTEL 1700 SOKET Kule Tipi Hava Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile RR-I7C7-18PA-R1 ITOPYA'dawww.itopya.com
i3 12100f ama bilmiyorum çok kötüyüm hala göz yaşlarımı durduramıyorumgeçmiş ol
geçmiş olsun keşke çapraz deneseydin ilk başta sağlık olsun. böyle şeyler deneye deneye öğrenilir ağlanacak bişey yok. dua et sadece fan gibi ucuz bişey zarar gördü diğer bileşenler zarar görse daha pahalıya patlardı. işlemcin nedir?
komple psu değiştirdim ama işlemci fanını takarken daha çok zorlanmıştım fanı komple çıkarın vidaları sağa veya sola çevirip oturtmaya çalışın tam oturmazsa işlemciyi yakarsınız12. nesil intel işlemci fanı takmaya çalışıyorum ama iki vida boşa dönüyor
fan kırıldı hocamkomple psu değiştirdim ama işlemci fanını takarken daha çok zorlanmıştım fanı komple çıkarın vidaları sağa veya sola çevirip oturtmaya çalışın tam oturmazsa işlemciyi yakarsınız
saçmalama lga 1700 uyumlu bir fanla çözersin. bakayım link atacağım sana. bütçen ne kadar param var diyorsan kuletipi önereyim param yok diyorsan muadil stok soğutucu benzeri atacağım.i3 12100f ama bilmiyorum çok kötüyüm hala göz yaşlarımı durduramıyorum
500 600 civarı olursa çok iyi olur onu bile hemen alamam sanırım uzun bir süre pc kulanamam büyük ihtimallesaçmalama lga 1700 uyumlu bir fanla çözersin. bakayım link atacağım sana.
ucuz yollu muadil stok stoğucu fiyatı 195tl lga 1700 uyumuda varmış. satıcıyıda mesaj at 12100f ile uyumlu mu diye. çokta büyütülecek bir şey değil.500 600 civarı olursa çok iyi olur onu bile hemen alamam sanırım uzun bir süre pc kulanamam büyük ihtimalle
Geçmiş olsun hocam olur böyle şeyler üzmeyin kendinizifan kırıldı hocam
ucuz yollu muadil stok stoğucu fiyatı 195tl lga 1700 uyumuda varmış. satıcıyıda mesaj at 12100f ile uyumlu mu diye. çokta büyütülecek bir şey değil.
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com