bu hala bana önerilen videolarda izlemedim bilmiyorum nasıl olur ama pinlere dokunmayın arkadaşlar zor değilbiraz manyakca ama işlemcinin pinlerine zarar geldiğinde ve kırıldığında o kadar para boşuna gitmesin derseniz bu çılgınça şeyi yapabilirsiniz
ÇOK ÇILGIN
O zaman bilmiorsan kurcalamayacaksın bro şahsen ben bilmesem o kadar para verdiğim şieyi nie riske atıyım saçma bi hareketle bozyum değerini bilmen lazım malınınESKİ düzeni vermez ama ryzen 9 3900x gibi bi işlemcin varsa yapmak zorundasın
o kadar para vermişsin
dövseler iyiTR'de o sistemi alacaksın bir de kıracaksın, döverler seni.
kardeş düşünki takarken kutu açılmadı zorladın pat diye açılıp yere düştü pini yılıkmış düzeltirken kırıldı ne yapacaksın ?O zaman bilmiorsan kurcalamayacaksın bro şahsen ben bilmesem o kadar para verdiğim şieyi nie riske atıyım saçma bi hareketle bozyum değerini bilmen lazım malının
Nie düzeltiyim verirm pc tamircisine düzeltsin uğraşamam pini ile veririm iadeye veya garantiyedövseler iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeş düşünki takarken kutu açılmadı zorladın pat diye açılıp yere düştü pini yılıkmış düzeltirken kırıldı ne yapacaksın ?
Yenisini alırım knk at çöpe gitsin para çok nası olsagaranti senin hatanı düzeltmez