Neler Yeni

Yardım işlemciye göre ımeı atma

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
merhabalar yakın zamanda xiaomi t 11 ve pro suna bakıyorum yurt dışı alacağım ıçın arada çok fark yok ama birinin işlemcisi mediatek diğeri snapdragon 888 tabiide snapdragon almak isterim ama bir forum da okuduğuma göre ımeı atma da daha güvenlikli olduğu için atılmıyor diyorlar sizin bir bilginiz var mı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,272
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Snapdragon işlemcili modellere imei atmak artık çok zor her telefoncunun yapabileceği iş değil. Mediatek'te nasıl bilmyorum sanırım onda bu kadar zorluk yok.

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Snapdragon işlemcili modellere imei atmak artık çok zor her telefoncunun yapabileceği iş değil. Mediatek'te nasıl bilmyorum sanırım onda bu kadar zorluk yok.
sırf bunun için de telefon modelini düşürmek istemiyorum çok güçlü bir işlemci çünkü 888

Efem1905

80+ Bronze
Snapdragon 865 e kendim evde imei atmıştım ama şimdi durum nasıl bilmiyorum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Mi 11T mtk imei atılıyor tek sorun güncellemede siliniyor ya yedeğini alıp her güncellemede tekrar kuracaksın ya da tekrar atacaksın. Mi 11T Pro imei yazılımsal atılamıyor direnç değişimi yaparak atılabiliyor bunun için de işin ehli biri lazım cihazın içini açacak anakartı ayırıp direnci değiştirecek titiz olması gerek yani. Bu arada sd888 güçlü falan da fazla ısınıyor.

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 11T mtk imei atılıyor tek sorun güncellemede siliniyor ya yedeğini alıp her güncellemede tekrar kuracaksın ya da tekrar atacaksın. Mi 11T Pro imei yazılımsal atılamıyor direnç değişimi yaparak atılabiliyor bunun için de işin ehli biri lazım cihazın içini açacak anakartı ayırıp direnci değiştirecek titiz olması gerek yani. Bu arada sd888 güçlü falan da fazla ısınıyor.
ımeı nasıl tekrar kuruluyor ki

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
zaten kayıtlı olan bir telefonu alsam kapanma ihtimalı var mı

Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan
Mi 11t cihazında imei atıldıktan sonra güncelleme yapmamanız gerekiyor. Güncelleme yapmazsanız problem çıkmaz.

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
@slm.ycl02 kk bişi sorcam bulamadım sorumun cevabını internette biz şimdi eski bi telin imei sini mtk engineering mode ile kullanabiliyoruz ya işte o imei attığımız telefonu kullandığımızda kapanırmı yani 1 yılda kapanır kuralı var ya diğer telefonu arada açmamız gerekiyormu

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
@slm.ycl02 kk bişi sorcam bulamadım sorumun cevabını internette biz şimdi eski bi telin imei sini mtk engineering mode ile kullanabiliyoruz ya işte o imei attığımız telefonu kullandığımızda kapanırmı yani 1 yılda kapanır kuralı var ya diğer telefonu arada açmamız gerekiyormu
Hayır kapanmaz diğer telefonu mümkünse yok et.

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Selim
Yani o 1 yıl kuralı 11t cihazı içinde geçerli ve diğer telefonu açmama gerek yok öylemi
Evet diğer telefonu açarsanız ve sinyal alırsa IMEI klon durumuna düşer 1 ay sonra kapanır.

Top Bottom