Neler Yeni

İşlemciyi 80 derecede uzun süre kullansam bir şey olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Ryzen 5600 işlemcim var yaz ayındayız malum oyunlarda full yükte 75-80 dereceleri görüyor yakın zamanda soğutucu olmayı düşünüyorum bu şekilde kullansam mesela 2 saat 4 saat falan herhangi bir sıkıntı olurmu mantıkken olmaması lazım laptoplar 90 derecede sürekli çalışıyor bir şey olmuyor koca sistem mi olacak yani sizin cevabınız nedir acaba

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Ryzen 5600 işlemcim var yaz ayındayız malum oyunlarda full yükte 75-80 dereceleri görüyor yakın zamanda soğutucu olmayı düşünüyorum bu şekilde kullansam mesela 2 saat 4 saat falan herhangi bir sıkıntı olurmu mantıkken olmaması lazım laptoplar 90 derecede sürekli çalışıyor bir şey olmuyor koca sistem mi olacak yani sizin cevabınız nedir acaba
hocam laptoplarla masaustu bır degıl laptoplar için o degerler normal olabılıyor masaustu ıcın sızın degerler fazla ben sogutucu alana kadar yukte kullanmanızı tavsıye etmem

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam laptoplarla masaustu bır degıl laptoplar için o degerler normal olabılıyor masaustu ıcın sızın degerler fazla ben sogutucu alana kadar yukte kullanmanızı tavsıye etmem
Evet ama illa vardır bu şekilde kullananlar en fazla ne olabilir mi sonuçta amd buna 90 dereceye kadar sıkıntı yok diye uyarmış

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Evet ama illa vardır bu şekilde kullananlar en fazla ne olabilir mi sonuçta amd buna 90 dereceye kadar sıkıntı yok diye uyarmış
knk kullanma anlamında sıkıntı yok ama aslında o sıcaklıklarda omrunu bıraz daha hızlı tuketıyorsun tavsıyem sogutucu alana kadar kullanmaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk kullanma anlamında sıkıntı yok ama aslında o sıcaklıklarda omrunu bıraz daha hızlı tuketıyorsun tavsıyem sogutucu alana kadar kullanmaman
cbp kapatım kullanıcaz o halde o haldeyken max 70 dereceyi görüyor sistem eğer cbp açık olursa 90 falan gidiyor derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet
Performans kaybın yoksa, cbp kapat bir süre idare et.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Göksel Gündüz
Ryzen 5 5600 için maksimum sıcaklık 90 derece olarak göstermiş AMD. 80 derece yüksek ama bir sorun yaşamazsın.

Screenshot_1.png

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,589
İsim
ismail
bir şey olmaz

Top Bottom