Neler Yeni

islemciyi fansiz kullanmak

berkriza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
berk riza
Beyler ben bir sistem topluyorum. Bios update icin usb hazirlamistim. sistemi taktim ama islemcinin ustune hic birsey takamadan sistemi baslattim. boyle 5 dk falan calisti sonra kapandi. bende islemcinin ve anakartin cok isindigini gorunce hemen pc yi kappatim. islemci veya anakart yanmis midir ? islemci ryzen 5 3600.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Beyler ben bir sistem topluyorum. Bios update icin usb hazirlamistim. sistemi taktim ama islemcinin ustune hic birsey takamadan sistemi baslattim. boyle 5 dk falan calisti sonra kapandi. bende islemcinin ve anakartin cok isindigini gorunce hemen PC yi kappatim. islemci veya anakart yanmis midir ? islemci ryzen 5 3600.
Neden bunu yaptın? Sisteme bir şey olmamıştır zarar görmeden kendini kapatır zaten.

Beyler ben bir sistem topluyorum. Bios update icin usb hazirlamistim. sistemi taktim ama islemcinin ustune hic birsey takamadan sistemi baslattim. boyle 5 dk falan calisti sonra kapandi. bende islemcinin ve anakartin cok isindigini gorunce hemen PC yi kappatim. islemci veya anakart yanmis midir ? islemci ryzen 5 3600.
Yok zarar görememiştir. Fazla ısındığı için kapatır kendini.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Zarar görmesi imkansız gibi bir şey. Bir daha öyle bir yapma.

berkriza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
berk riza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden bunu yaptın? Sisteme bir şey olmamıştır zarar görmeden kendini kapatır zaten.

tesekkurler. dikkatsizligimden dolayi oldu.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
sistem 80 dereceyi geçtiği an sıkıntı olur o zaman o kendi kendine kapatıyor çünkü daha ısınırsa işlemci yanar ordan anakart belki voltajdan dolayı ekran kartı psu fln birdaha deneme bence deniceksen buz koy üstüne :)

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Zarar görmemiştir ama böyle şeyler yapmamalısın :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Bu nasıl dikkatsizlik bende 3600 olsa fanın yanında kasanın içine babamı ve annemi sokar onlara fanı üfletirdim.
Sistem ısınıp kapandıysa bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,078
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom