islemciyi fansiz kullanmak

berkriza

80+
Reaksiyon skoru
6
Beyler ben bir sistem topluyorum. Bios update icin usb hazirlamistim. sistemi taktim ama islemcinin ustune hic birsey takamadan sistemi baslattim. boyle 5 dk falan calisti sonra kapandi. bende islemcinin ve anakartin cok isindigini gorunce hemen pc yi kappatim. islemci veya anakart yanmis midir ? islemci ryzen 5 3600.

Beyler ben bir sistem topluyorum. Bios update icin usb hazirlamistim. sistemi taktim ama islemcinin ustune hic birsey takamadan sistemi baslattim. boyle 5 dk falan calisti sonra kapandi. bende islemcinin ve anakartin cok isindigini gorunce hemen PC yi kappatim. islemci veya anakart yanmis midir ? islemci ryzen 5 3600.
Neden bunu yaptın? Sisteme bir şey olmamıştır zarar görmeden kendini kapatır zaten.

Beyler ben bir sistem topluyorum. Bios update icin usb hazirlamistim. sistemi taktim ama islemcinin ustune hic birsey takamadan sistemi baslattim. boyle 5 dk falan calisti sonra kapandi. bende islemcinin ve anakartin cok isindigini gorunce hemen PC yi kappatim. islemci veya anakart yanmis midir ? islemci ryzen 5 3600.
Yok zarar görememiştir. Fazla ısındığı için kapatır kendini.

Zarar görmesi imkansız gibi bir şey. Bir daha öyle bir yapma.

Neden bunu yaptın? Sisteme bir şey olmamıştır zarar görmeden kendini kapatır zaten.

tesekkurler. dikkatsizligimden dolayi oldu.

sistem 80 dereceyi geçtiği an sıkıntı olur o zaman o kendi kendine kapatıyor çünkü daha ısınırsa işlemci yanar ordan anakart belki voltajdan dolayı ekran kartı psu fln birdaha deneme bence deniceksen buz koy üstüne :)

Bu nasıl dikkatsizlik bende 3600 olsa fanın yanında kasanın içine babamı ve annemi sokar onlara fanı üfletirdim.
Sistem ısınıp kapandıysa bir şey olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,315
Üyeler
185,252
Son üye
Emir34
Geri