Umarım alkol dökmeyeceksin kolonya , dezenfektan gibi şeyler de olur fakat içindeki gliserin miktarının düşük olması gerekiyor.İçinde etil alkol olan birşeyle yapsak olurmu
Diş ipiyle arasından sıyırsan olur mu ki? bilen arkadaşlar yazar şimdi.İçinde etil alkol olan birşeyle yapsak olurmu
Saçmalama tabikide kolonya ile deneyeyimUmarım alkol dökmeyeceksin kolonya , dezenfektan gibi şeyler de olur fakat içindeki gliserin miktarının düşük olması gerekiyor.
Olurmu beylerDiş ipiyle arasından sıyırsan olur mu ki? bilen arkadaşlar yazar şimdi.
Tamam işlemciyi çıkardık yıkadık diyelm tekrar termal macun da gerek dimiYıka dediğimiz şey zaten o metal soğutucu block. Fanın olduğu kısım değil.
AMD soğutucularda işlemcinin yapışması oldukça yaygın bir olay. Benim de başıma gelmişti. Zor da olsa sağa sola esneterek çıkarmıştım. Youtubeda ve forumlarda nasıl çıkaracağına dair videolar ve yazılar var. Onlara bir bak.
Evet yeni bir termal macun almalısın. Eski kurumuş olanı kullanamazsın ya da hiç termal macun olmadan kullanmamalısın.Tamam işlemciyi çıkardık yıkadık diyelm tekrar termal macun da gerek dimi
Beyler işlemciyi yumuşatmıştım yumuşakça bana doğru çektim çıktı termal macun ne önerirsiniz
Şöyle söyleyem sürekli mavi ekranlar valorant oynarken ekran kartı çökmeleri aynı şekilde ekran kartına bakmadım ama oda yüksek bir ihitimal o şekilde
Ben hydronaut kullanıyorum çok memnunum.Thermal Grizzly - Hydronaut - Termal İletken Macun Yüksek Performanslı Gres Tüm Soğutucular İçin Kapsamlı Soğutma Sistemleri ve su Soğutması CPU ve GPU (1 Gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thermal Grizzly - Hydronaut - Termal İletken Macun Yüksek Performanslı Gres Tüm Soğutucular İçin Kapsamlı Soğutma Sistemleri ve su Soğutması CPU ve GPU (1 Gram) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Hocam siz bu temizliğe girişmeden önce dereceleriniz nasıldı çok merak ettim?
Önerdiklerimden birini al geç. Mx4 de güzel ama ben bunu daha çok beğeniyorum(mx4 kullanırdım eskiden.)Hocam fiyat önemli değil en iyisi olsun yeter
Ekran kartına daha hassas davran dostumŞöyle söyleyem sürekli mavi ekranlar valorant oynarken ekran kartı çökmeleri aynı şekilde ekran kartına bakmadım ama oda yüksek bir ihitimal o şekilde