Neler Yeni

İşlemciyi ters taktığımda ne oour

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
İşlemciyi ters taktığımda bu hata verilir mi
"Over Current Have Been Detected On Your USB Device!! System will shutdown after 15 seconds to protect your mainboard!!"
YADA İŞLEMCİ BOZUK OLURSA

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşlemciyi ters taktığımda bu hata verilir mi
"Over Current Have Been Detected On Your USB Device!! System will shutdown after 15 seconds to protect your mainboard!!"
YADA İŞLEMCİ BOZUK OLURSA
Yuvaya oturmaz ki Hadi diyelim oturtmayı başardın. Mandalı kapatırken pinler yamulur

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
USB cihazında aşırı akım algılandı yazıyor. Bios a erişebiliyor musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yuvaya oturmaz ki Hadi diyelim oturtmayı başardın. Mandalı kapatırken pinler yamulur
İşlemcinin termal macununu değiştirdiğinden sonra bu hatayı almaya başladım acaba işlemcyi ters taksan bu hatayı verir mi diye sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

USB cihazında aşırı akım algılandı yazıyor. Bios a erişebiliyor musunuz ?
Hayır biosa giremiyorum

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
AMD işlemcide bu olay mümkün olamaz olsa bile pinleri yamultman gerekir.. Söküp kontrol ettin mi tekrardan. Ayrıca termal macun değişimi için işlemciyi neden sökersin.

Son düzenleme:

Satriani

80+ Bronze
Takamazsın ya, takarsan zaten anında kulağında sela'lar okunur kaybettiğin için...

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
AMD işlemcide pinler işlemci üstünde .

Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
furkan us
AMD işlemcide bu olay mümkün olabilir. Söküp kontrol ettin mi tekrardan. Ayrıca termal macun değişimi için işlemciyi neden sökersin.
Fanın vidalarını söktüğümde işlemci fana yapışmış 2 defa kontrol ettim fanı tutan vida varmı diye yoktu hafif çekmeye çalıştım gelmedi sağ sola hareket ettirerek çıkarmaya çalıştım yine gelmedi biraz sert çektiğimde işlemci ile çıktı işlemci yuvasındaki demir açılmadan çıktı termal macununu sürüp tekrar taktığımda açılırken bu hatayı vermeye başladı ama hatada USB portu diyor işlemci bozulmuş olabilir mi veya anakarta zarar vermiş olabilir mi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Intel olmasın o.
Düzelttim hemen kusura bakmayın .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanın vidalarını söktüğümde işlemci dans yapışmış 2 defa kontrol ettim fanı tutan vida varmı diye yoktu hafif çekmeye çalıştım gelmedi sağ sola hareket ettirerek çıkarmaya çalıştım yine gelmedi biraz sert çektiğimde işlemci ile çıktı işlemci yuvasındaki demir açılmadan çıktı termal macununu sürüp tekrar taktığımda açılırken bu hatayı vermeye başladı ama hatada USB portu diyor işlemci bozulmuş olabilir mi veya anakarta zarar vermiş olabilir mi
Büyük ihtimal pinlerden biri zarar gördü yada tam temas etmiyor.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tekrar çıkarıp takayım mı ?
İşlemci fanını kontrol edin tam oturmuş mu diye ? Gerekirse bir daha sıkıp deneyin.
Yuva açılmadan işlemci çıktığından, yuvayı da eğmiş olabilirsiniz.

Top Bottom