Hiç gerek yok, güvenilir firmadan alman yeterli. Kalan parayla güzel bi soğutucu alırsın.5 5600 alcam fakat para şey sıkıtnı biraz çokta değilde tray alınca 1000 tl düşüyo fansız kutusuz ama kutulu alsam daha güvenilir geliyo bi yardımcı olurmusunuz
kutusuz fansız alsam bozmuyo yaniHiç gerek yok, güvenilir firmadan alman yeterli. Kalan parayla güzel bi soğutucu alırsın.
kutunun görünüşten başka artısı olmaz da sana fansız al sen soğutucu alkutusuz fansız alsam bozmuyo yani
Fark etmiyor hocam sadece kutulu geliyor.5 5600 alcam fakat para şey sıkıtnı biraz çokta değilde tray alınca 1000 tl düşüyo fansız kutusuz ama kutulu alsam daha güvenilir geliyo bi yardımcı olurmusunuz
Değişen şey yok sadece kutu ve giriş seviye fanla gelmiş olacak. Hiç gerek yok.kutusuz fansız alsam bozmuyo yani
kutusuz + fan alırsın kalan paraya canavar olur ben dfs bilgisayardan almıstım 2 yılı devırdım problem yok devam5 5600 alcam fakat para şey sıkıtnı biraz çokta değilde tray alınca 1000 tl düşüyo fansız kutusuz ama kutulu alsam daha güvenilir geliyo bi yardımcı olurmusunuz