Einstein
80+ Platinum
Dahası
freedos işletim sistemi yok demek değil yanlış bilgi.Kurmanız gerekiyor, FreeDOS demek işletim sistemi yok demek.
freedos işletim sistemi yok demek değil yanlış bilgi.Kurmanız gerekiyor, FreeDOS demek işletim sistemi yok demek.
Adam başkalarının dediklerine laf söyleyip kendisi yanlış bilgi vermişfreedos işletim sistemi yok demek değil yanlış bilgi.
Hocam işletim sistemi olmayan bir bilgisayar da işletim sistemi olmamış olurSıfır bilgisayar alacağım , işletim sistemsiz geliyor sanırım , işletim sistemi olmazsa ne olur işletim sistemi şart mıdır ? Nasıl yükleyebilirim
Evetfreedos işletim sistemi yok demek değil yanlış bilgi.
kardeşim git araştır FreeDOS, Microsoft'un 1999'da MS-DOS'u geliştirmeyi durdurması üzerine serbest DOS'u yaşatmak için doğmuş GNU Genel Kamu Lisansı kapsamında açık kaynaklı gelişmiş bir DOS tabanlı işletim sistemidir.Hocam işletim sistemi olmayan bir bilgisayar da işletim sistemi olmamış olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yo öyle demek
Kanka evet dedim ya zatenkardeşim git araştır FreeDOS, Microsoft'un 1999'da MS-DOS'u geliştirmeyi durdurması üzerine serbest DOS'u yaşatmak için doğmuş GNU Genel Kamu Lisansı kapsamında açık kaynaklı gelişmiş bir DOS tabanlı işletim sistemidir.
Kardeşim git araştır sonrasında mesajı düzelt mişmiyim diyekardeşim git araştır FreeDOS, Microsoft'un 1999'da MS-DOS'u geliştirmeyi durdurması üzerine serbest DOS'u yaşatmak için doğmuş GNU Genel Kamu Lisansı kapsamında açık kaynaklı gelişmiş bir DOS tabanlı işletim sistemidir.
la mesajını niye değiştirdin az önce yo yazmıştın puahahahahahaKanka evet dedim ya zaten
la mesajını niye değiştirdin la az önce yo yazmıştın puahahahahaha
Boşver kral yok de geç kim kullanıyor ne yapabiliyor sanki, yok işte.freedos işletim sistemi yok demek değil yanlış bilgi.
kullanan yok ama yine de bu işletim sistemi olmadığı anlamına gelmiyor bu şekilde yanlış bilgi vermiş oluyorsun.Boşver kral yok de geç kim kullanıyor ne yapabiliyor sanki, yok işte.
Haklısın canım.kullanan yok ama yine de bu işletim sistemi olmadığı anlamına gelmiyor bu şekilde yanlış bilgi vermiş oluyorsun.