keyler internette 50 tl flaşa win 10 iso yazdir biostan ayarla kur keyi git bitt gitti (driverleride kurmayi unutma)Windows keyler falan var mıdır? yoksa 3bin lıra vermem lazım mı hangisi daha iyi olur?
anlamadım nasıl yapmam lazım biraz daha detaya iner misin? aşama aşama olursa sevinirim çok kafam yetmedikeyler internette 50 TL flaşa win 10 iso yazdir biostan ayarla kur keyi git bitt gitti (driverleride kurmayi unutma)
bir flaşın olsun int kafeye git rufus ile yazdır eve gel bios menüsünü aç boot menüsüne gel flaşı seç windowsu kur intten key al aktif et bu kadar.Windows keyler falan var mıdır? yoksa 3bin lıra vermem lazım mı hangisi daha iyi olur?
keyler doğru çıkıyor mu? kaç lira?bir flaşın olsun int kafeye git rufus ile yazdır eve gel bios menüsünü aç boot menüsüne gel flaşı seç windowsu kur intten key al aktif et bu kadar.
keyler doğru çıkıyor mu? kaç lira?
teşekkürler usb ye yükleyecem setup ı falan sonrada keyi gircem bitti birde indirimin son günü ne zamana kadar 800 den düşmüş?Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
hep bu fiyatlarda zaten indirim falan yokteşekkürler usb ye yükleyecem setup ı falan sonrada keyi gircem bitti birde indirimin son günü ne zamana kadar 800 den düşmüş?
ben teşekkür ederim hocam hayırlı olsun.bu arada dün bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.
Key girmen gerekmiyor bu arada. Keyim yok diyip devam edersen yine Windows kurulur.teşekkürler usb ye yükleyecem setup ı falan sonrada keyi gircem bitti birde indirimin son günü ne zamana kadar 800 den düşmüş?
dostum retail key al eğer oem key alırsan anakarta entegre olur yani ilerde anakart ve ya ssd değişimi yaparsan bu keyi bir daha kullanamazsın.bu arada dün bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.
he birde kule tipi stoklarda yokmuş şöyle bişi ayarladımben teşekkür ederim hocam hayırlı olsun.
retailli bir site var mı?dostum retail key al eğer oem key alırsan anakarta entegre olur yani ilerde anakart ve ya ssd değişimi yaparsan bu keyi bir daha kullanamazsın.