Neler Yeni

İşmeci 6 çekirdek olmasına rağmen 3 gösteriyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yasin can
Çoklu Konu, Spam
6100 işmeci var 6 sanal 6 normal değiştirdim eskisi ile eve geldim çekirdek4 sanal 2 msfconsole den de baktım oradan da aynı 4 gösteriyor bios sıfırladım pili çıkardım taktım vs olmadı gittim format attım bu sefer oldu la sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu msf de 6 gözüküyor ordan 5 yaptım olur mu diye sanal çekirdek 5 oldu ama 6 gözükmedi şu an 5 sanal kaldı 4 3 de çekirdek bios güncellemesi mi ile alakalı acaba yoksa başka bir şey ile mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

6100 işmeci var 6 sanal 6 eski işmeci ile bunu değiştirdim çekirdek 4 sanal 2 msfconsole den de baktım oradan da aynı 4 gösteriyor bios sıfırladım pili çıkardım taktım vs olmadı gittim format attım bu sefer oldu la sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu msf de 6 gözüküyor ordan 5 yaptım olur mu diye sanal çekirdek 5 oldu ama 6 gözükmedi şu an 5 sanal kaldı 4 3 de çekirdek bios güncellemesi mi ile alakalı acaba yoksa başka bir şey ile mi

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
6100 işmeci var 6 sanal 6 normal değiştirdim eskisi ile eve geldim çekirdek4 sanal 2 msfconsole den de baktım oradan da aynı 4 gösteriyor bios sıfırladım pili çıkardım taktım vs olmadı gittim format attım bu sefer oldu la sanal çekirdek 6 çekirdek 3 oldu msf de 6 gözüküyor ordan 5 yaptım olur mu diye sanal çekirdek 5 oldu ama 6 gözükmedi şu an 5 sanal kaldı 4 3 de çekirdek bios güncellemesi mi ile alakalı acaba yoksa başka bir şey ile mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
i3 6100 zaten 2 çekirdek 4 thread

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,019
Üyeler
164,597
Son üye