SadeceBirSero
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Sergen Ckr
Ben normalde hiç crack yüklemem çocukluğum dışında artık hep parayla alırdım son dönemlerde belirli oyunlar oynadım ilki beleş devamı paralı olan ama çok pahalıydı ve çok oynamak istiyordum crack yükledimyüklendi iso dosyası ile yükleniyordu sonra açtım setup a girdim ama kurarken pc mavi ekran verdi ve bu ekran geldi yüklendi iso dosyası ile yükleniyordu sonra açtım setup a girdim ama kurarken bu ekrana geldi
sebebi şudur diye düşünüyorum pc belirli şeyleri %100 kullanınca kapanır yada bunu verir ram dahil ama ben ramdan olduğunu sanmıyorum benim p5 crucial 2 tb ssd var bu sorun bunu taktıktan sonra olmaya başladı ve 6-7 aydırda oluyor yüksek hızlı indirmelerde yada çok şey açıkken yada kafasına göre bu ekranı veriyor bu dediklerim olurken ve indirme yapıyordu setupta bu yüzden oldu çözümü nedir napmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece iso dosyaları değil bu arada ssd kullanımı olan her şeydeBen normalde hiç crack yüklemem çocukluğum dışında artık hep parayla alırdım son dönemlerde belirli oyunlar oynadım ilki beleş devamı paralı olan ama çok pahalıydı ve çok oynamak istiyordum crack yükledimyüklendi iso dosyası ile yükleniyordu sonra açtım setup a girdim ama kurarken pc mavi ekran verdi ve bu ekran geldi yüklendi iso dosyası ile yükleniyordu sonra açtım setup a girdim ama kurarken bu ekrana geldisebebi şudur diye düşünüyorum pc belirli şeyleri %100 kullanınca kapanır yada bunu verir ram dahil ama ben ramdan olduğunu sanmıyorum benim p5 crucial 2 tb ssd var bu sorun bunu taktıktan sonra olmaya başladı ve 6-7 aydırda oluyor yüksek hızlı indirmelerde yada çok şey açıkken yada kafasına göre bu ekranı veriyor bu dediklerim olurken ve indirme yapıyordu setupta bu yüzden oldu çözümü nedir napmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.