Neler Yeni

Yardım İso Dosyası Zararlımı

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
Bu Gün Windows 10 Pro Nun Telefondan İso Dosyasını İndirdim Ama İnternetim Bittiği İçin Flasha Yazdıramadım 5GB Lık İso Dosyası Telefona Herhangi Bir Sorun Yaparmı 64GB Depolama Var Ve Telefonu Yeni Aldım Depolamayla İlgili Bir Sorun Yok Da İşte Çok Tırsıyorum 3000TL Lik Telefon 1 Gün Kalması Sıkıntı Yaratırmı.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yok be herhangi bir şey olmaz, ben flaş bellek olarak kullanıyorum. Bazen

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Telefona napabilir ki iso dosyası dostum ? Bi kere sistem uyuşmuyor içinde virüs olsa android için olmaz 2. Si o iso dosyasını kurmadan içinde virüs olsa aktif olmaz. 3. Muhtemelen win 10 u microsoft sitesinden indirmişşindir adamlar napsın sana :).

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Rahat olun biraz. Bu kadar rahatsız oluryosanız indirin bir antivirüs bitsin gitsin. :D

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefona napabilir ki iso dosyası dostum ? Bi kere sistem uyuşmuyor içinde virüs olsa android için olmaz 2. Si o iso dosyasını kurmadan içinde virüs olsa aktif olmaz. 3. Muhtemelen win 10 u microsoft sitesinden indirmişşindir adamlar napsın sana :).
Benim bu soruyu neden sorduğumu söyliyim en iyisi [ verdiğiniz bilgiler icin sagolun yanlis anlamayin neden oldugunu soyleyecem] ben son 1 ay önce diski mbr yapmiştim sonra işletim sistemi çöktü bendede başka pc yok pc ci de yok sonra tam zamanında bozuldu diye söylenirken forma girdim ne göreyim telefondan flasha iso nasil yazilir diye konu var samsung galaxy j2 vardı 8gb hafizayla bu isi yapamayacagimi anladim gittim huwai telefon aldim [ SIRF SU PC YI YAPMAK ICIN ] Iste Oyle Sonra İnternet Filan Bitti Zaten 4 Gb Vardı ( Windows 8.1 pro ) yukledim flash daha almadim bi arkadasdaydi telefonda kaldi sikinti yaratir diye sordum yoksa j2 16gb olsa sormazdim direk yuklerdim 😀😀😀😀

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
{İçim rahat}

Top Bottom