Neler Yeni

ISO ile kurduğum Windows 10 Wi-Fi bağlanmıyor ve çok kasıyor

tlepatyyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Ünnü
Merhaba. Bir heves ettim ve gerçekten kursağımda kaldı. Windows 11'den sıkıldığım için Windows 10'a geçmek istedim. ISO ile kurdum bağlantı kısmında da internet bağlantım yok seçeneğini seçtim. Şimdi Windows açıldı ancak hem wifi driver'ı kurulı değil hemde ethermet kısmını seçemiyorum çünkü ethernetim yok. Birde üstüne üslük animasyonlarıda çok yavaş ve kasıyor. Gerçektende b*k vardı. Sinirden patlayacağım. Bana yardım edermisiniz?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    3.3 MB · Hit: 10
  • image.jpg
    image.jpg
    2.4 MB · Hit: 7
  • image.jpg
    image.jpg
    3.4 MB · Hit: 10
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba. Bir heves ettim ve gerçekten kursağımda kaldı. Windows 11'den sıkıldığım için Windows 10'a geçmek istedim. ISO ile kurdum bağlantı kısmında da internet bağlantım yok seçeneğini seçtim. Şimdi Windows açıldı ancak hem wifi driver'ı kurulı değil hemde ethermet kısmını seçemiyorum çünkü ethernetim yok. Birde üstüne üslük animasyonlarıda çok yavaş ve kasıyor. Gerçektende b*k vardı. Sinirden patlayacağım. Bana yardım edermisiniz?
Hocam internet bağlantım yok diyip geçerseniz bu durum gayet normal driverları internetten indirip kuruyor windows 10

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
aida 64 kurup ethernet sürücüsünü öğren, telefondan indirip bilgisayara at daha sonra driveri kurup internete bağlanabilirsin. Driverları kendisi otomatik kuracak daha sonrasında

LVQ10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Kaan
Telefonun internetini USB ile paylaştır, gerekli şeyleri kendisi indirip kurunca düzelir.

tlepatyyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Ünnü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Ctg mi lazım bunun için iphone 12 kullanıyorum
Dostum iphone 12 kullanıyorsan kablo ile itunes uygulaması olmadan bağlayamazsın interneti. Otg kablosundan bahsediyorsun ctg derken galiba ama o kablo bile itunes olmadan işini görmez. Android bir telefon bulup internet paylaşımını aç ve gerekli driverları indir. Driver bulma konusunda sıkıntı yaşıyorsan laptopun model numarasını yaz yardımcı olayım.

tlepatyyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ege Ünnü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu çözdüm usb drivedaki wifi driverını kurmayı unutmuşun sorunu çözdüm kusura bakmayın :D

Top Bottom