P Poette 80+ Katılım 16 Haziran 2024 Mesajlar 39 Reaksiyon skoru 2 22 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Ardemmiz yazmış: Valla yok hocam ideal bildirim-çağrı hepsi oldukça iyi Devamı için tıklayın... Şey olarak diyorum bu yok şu yönü biraz geri dediğin yok mu hiç hocam?
Ardemmiz yazmış: Valla yok hocam ideal bildirim-çağrı hepsi oldukça iyi Devamı için tıklayın... Şey olarak diyorum bu yok şu yönü biraz geri dediğin yok mu hiç hocam?
Ardemmiz Cezalı 80+ Bronze Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 978 Reaksiyon skoru 280 22 Nisan 2025 #15 Poette yazmış: Şey olarak diyorum bu yok şu yönü biraz geri dediğin yok mu hiç hocam? Devamı için tıklayın... Valla alt tarafı bi saat beklentiniz nedir bilmiyorum ama hocam benim için eksi yanı yok şarj süresi diğer saatler gibi 1 hafta filan gitse diyorum sadece
Poette yazmış: Şey olarak diyorum bu yok şu yönü biraz geri dediğin yok mu hiç hocam? Devamı için tıklayın... Valla alt tarafı bi saat beklentiniz nedir bilmiyorum ama hocam benim için eksi yanı yok şarj süresi diğer saatler gibi 1 hafta filan gitse diyorum sadece