Neler Yeni

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi CENG

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa gürbüz
Merhabalar,
s1.gif

Yazılımda 81bin yaptım,ceng istiyorum süleyman demirel universitesini önerir misiniz ?

1.urap puani yüksek

2.hocaları hoşuma gitti

3.kampüsü büyük ve çok pahalı değil gibi.

Orada okuyan varsa iyi ve kötü yanlarından bahsederse sevinirim.

Kontfire

80+ Silver
Isparta da üni okudum. Tamamen öğrenciden ve askerden geçinen bir esnaf var. Sen Bilgisayar bölümü istediğin için Batı kampüsünde okuyacaksin. %80 i erkek batı kampüsünün. 2 tane kafeterya var sosyalleşmek için. Hocalar sanki ODTÜymuş gibi egolu , SDÜ nün çoğu hocasi böyle. Yeşil alanlar var oturup sohbet etmelik, 1 tane camisi var duraklara yakın.

Doğu kampüsü çok iyi ama yani sosyal aktiviteleri köprüden geçip doğu kampüsünde yaşayabilirsin. %60 i kiz. Büyük bir AVM tarzı yaşam alanı var, yemek içecek oyun için yerler vb. Kütüphane , kapalı yüzme havuzu, spor salonu hepsi doğu kampüsünde.

Doğu cennet batı cehennem derdik biz..

Doğu kampüsünde üniversite hastanesi ve diş hekimliği de var. Konserler vb yine kütüphanenin önündeki büyük alanda oluyor.

Pandemi de mezun oldum Otomotiv mühendisliğinden, o da batıdaydi. Batı kampüsünü mühendislik gibi düşünebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Kontfire Peki önerir misiniz universiteyi
ve batıdan doğuya kaç dk sürer

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa gürbüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Kontfire hocam eskişehir vs. tutmuyor, benim çok sosyal hayatım yok zaten biraz da olsa kaliteli eğitim almak istiyorum sizce bu konuda tatmin eder mi beni

Kontfire

80+ Silver
@Kontfire hocam eskişehir vs. tutmuyor, benim çok sosyal hayatım yok zaten biraz da olsa kaliteli eğitim almak istiyorum sizce bu konuda tatmin eder mi beni
EğitimTatmin eder fakat sınavları zordur genelde. Bu sebepten ortalaman düşük olur, zaten adı duyulmayan bir üni bir de sınavları o kadar zor yapiyorlarki sanırsın itü de okuyorsun

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
hayatının azıcık bir değeri varsa gelme kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:

slayttan okur okur geçerler nadir 1 tane hoca bulursun kod yazan

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mustafa gürbüz
@Kontfire hocam biraz daha açıklayabilir misiniz.
Baya araştırdım yani en sonunda kapım ıspartaya çıkıyor, karabük çok küçük oturduğum yerden otobüs bile gitmiyor.
Ispartanın hiç mi elle tutulacak yanı yok bilgisayar için öven arkadaşlar da var kötü diyenler de

Kontfire

80+ Silver
@Kontfire hocam biraz daha açıklayabilir misiniz.
Baya araştırdım yani en sonunda kapım ıspartaya çıkıyor, karabük çok küçük oturduğum yerden otobüs bile gitmiyor.
Ispartanın hiç mi elle tutulacak yanı yok bilgisayar için öven arkadaşlar da var kötü diyenler de
Bir üniversite ve şehirden beklentilerin nedir ayrıntılı yazar mısın ona göre cevaplayayım

Top Bottom