Neler Yeni

🚨 İsrail, Gazze'de hastaneyi vurdu! En az 500 ölü! 🔴

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,735
İsim
Oozdmrsm
Ulan iki tarafta ağır şerefsizlik yapıyor. Sizin savaşınızı s**sinler.
Ortadoğu harbiden dünyanın g*t deliği
ben bu yorumun üstüne konuşmam daha hayırlı forumlar

Emrhan_

80+ Bronze
İkisini de desteklemiyorum israil ne kadar alçak olduğunu kanıtladı şuan haksız durumda olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın filistin desteklemiyorum.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Arda Gezer

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hümanist batıdan ses seda yok herhalde hala :D
İsrailin yaptığını biz yapsak,Bizi boğarlardı direkt yaptırım felan yerdik.
İsrail yapınca nedense sesleri çıkmıyor.
Paranın kokusu desem yeterli olucaktır.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Son dakika: İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan El-Mamedani Hastanesi'ni vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

Alıntıyı görüntüle
Cidden takım tutar gibi tutuyoruz ha. Olan sivile oluyor ve cidden ben bu kadar rezil bir terörist grup ve teröriste dönen ülke görmedim daha. Yazık sivillere cidden

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Çağdaş Alkan
Dostum Filistin ile haması aynı düşünme, Filistin başkanı Batı'nın yalakası bir adam , Hamas da İran'a yakın maalesef, konuyu buradan uzatmak istemiyorum mevzular Başka yerlere çekilmesin diye , sadece şuna değineceğim izlemeyen varsa girsin Twitter a baksın hastane bahçesi vuruldu 500-800 arası sivil öldü , çocukların cesetleri paramparça bir baba çocuğunu poşette ellerinde taşıyordu hepsinin görüntüsü var buraya atmak istemiyorum, savaş suçu falan kimsenin umurunda değil bildiğin katliam yapılıyor söyleyeceklerim bu kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşen roket İslamik Cihad'a ait İsrail'e değil
Yemezler güzel kardeşim, öyle bir roket olsa kendilerine atacak kadar ***** değiller, o kadar operasyon yapıp İsrailli yi öldürdüler , atıp indirirlerdi çoğunu, uçağın jet sesi var kaldı ki kanıtlandı İsrailim yaptığı, çünkü kendisi sitelerinde Twit attılar sonra sildiler resimleri var

Öncesinde İsrail haklıydı bomba atıldığı için ama şu an sivil halkı öldürüyorlar. Bilemiyorum yaptırım uygulanmalı diyeceğim de uygulayacakkarını sanmıyorum

cerkes_gamer55

80+ Bronze
Abi katil Netenyahu ve israil hükümeti sıykırım yapmaya çakışıyor. Artık yeter ya ciddi yaptırımlar yapılması gerekiyor. #incirlikvekürecikkapatılsın

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
Çağdaş Alkan
Abi katil Netenyahu ve israil hükümeti sıykırım yapmaya çakışıyor. Artık yeter ya ciddi yaptırımlar yapılması gerekiyor. #incirlikvekürecikkapatılsın
Hiçbir şey olmaz , bu olayları boş kınama ile geçiren hükümet yarın öbür aynı zulmü bize de yapar , böyle bir olaya somut adımlar atmayanlardan merhamet beklenmez

Top Bottom