İkisini de desteklemiyorum israil ne kadar alçak olduğunu kanıtladı şuan haksız durumda olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın filistin desteklemiyorum.
Son dakika: İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan El-Mamedani Hastanesi'ni vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.
İsrailin yaptığını biz yapsak,Bizi boğarlardı direkt yaptırım felan yerdik.
İsrail yapınca nedense sesleri çıkmıyor.
Paranın kokusu desem yeterli olucaktır.
Son dakika: İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan El-Mamedani Hastanesi'ni vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.
Cidden takım tutar gibi tutuyoruz ha. Olan sivile oluyor ve cidden ben bu kadar rezil bir terörist grup ve teröriste dönen ülke görmedim daha. Yazık sivillere cidden
Dostum Filistin ile haması aynı düşünme, Filistin başkanı Batı'nın yalakası bir adam , Hamas da İran'a yakın maalesef, konuyu buradan uzatmak istemiyorum mevzular Başka yerlere çekilmesin diye , sadece şuna değineceğim izlemeyen varsa girsin Twitter a baksın hastane bahçesi vuruldu 500-800 arası sivil öldü , çocukların cesetleri paramparça bir baba çocuğunu poşette ellerinde taşıyordu hepsinin görüntüsü var buraya atmak istemiyorum, savaş suçu falan kimsenin umurunda değil bildiğin katliam yapılıyor söyleyeceklerim bu kadar.
Yemezler güzel kardeşim, öyle bir roket olsa kendilerine atacak kadar ***** değiller, o kadar operasyon yapıp İsrailli yi öldürdüler , atıp indirirlerdi çoğunu, uçağın jet sesi var kaldı ki kanıtlandı İsrailim yaptığı, çünkü kendisi sitelerinde Twit attılar sonra sildiler resimleri var
Öncesinde İsrail haklıydı bomba atıldığı için ama şu an sivil halkı öldürüyorlar. Bilemiyorum yaptırım uygulanmalı diyeceğim de uygulayacakkarını sanmıyorum
Hiçbir şey olmaz , bu olayları boş kınama ile geçiren hükümet yarın öbür aynı zulmü bize de yapar , böyle bir olaya somut adımlar atmayanlardan merhamet beklenmez