ortadoğuya girip ne israil ne suriye ne pkk bırakacaksın da onu yapacak yönetim nerdeTürkiye'deki İsrail savunucuları bunlara iyi baksın...
Ayrıca onu yapacak Ekonomik üstünlük ve Siyasi otorite nerede onları da eklemek lazım.ortadoğuya girip ne israil ne suriye ne pkk bırakacaksın da onu yapacak yönetim nerde
ekonomi yine rezalet değişen bir şey yine olmayacak recep ivedik diyordu ya uçak düşerse yüzde 90 geberecez diye ya çıkacaz ya geberecezAyrıca onu yapacak Ekonomik üstünlük ve Siyasi otorite nerede onları da eklemek lazım.
Forumda da csci bir eleman baya israil köpeğiydi ne oldu acaba ona bayadır da görmüyomTürkiye'deki İsrail savunucuları bunlara iyi baksın...
Hayır demek istediğim diyorsun ya gireceksin orta doğuya bırakmıcaksın bunlardan diye onun için sağlam bir ekonomin olması lazım bozuk ekonomiyle kimse savaşa giremez ayrıca Amerika gibi siyasi otoriten olacak ki diğer ülkeler karışmıcak sana laf demeye korkacak gibi gibi şeyler demek istemiştim.ekonomi yine rezalet değişen bir şey yine olmayacak recep ivedik diyordu ya uçak düşerse yüzde 90 geberecez diye ya çıkacaz ya geberecez
yarısı arap düşmanlığından dolayı destekliyor yarısı dediğiniz gibi çocukİsrail'i savunan ya maldır yada çocuktur