Neler Yeni

İSS arıyorum hangisi daha iyi hzimet verir

Squex

80+ Silver
Comnet al bence 70 TL 35 mbps taahhüt yok. Mayıs'a kadar kampanya var kurulum ücreti falan da yok.

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Bakıp kararınızı verirsiniz.
75mbps belki tamamda 50 ve alti icin 140tl fazla para. 140tl verip turknet kullanmak yerine ayni fiyatlarda olan turk telekomu kullanirim. Zaten turknet turk telekom altyapisi kullaniyor. Altyapi sahibinin internetini kullanirim hem dusuk ping olur hemde bir sorunda daha ilgili olurlar. Ve turknet kendi yurt disi cikisini kullaniyor netspeed comnet gibi issler turktelekom yurt disi cikislarini kullaniyor. Bu yuzden yurt disi serverlerinde oynanan oyunlarda netspeed comnet gibi turktelekom cikislarini kullananlar daha dusuk ping aliyor. Yurt ici cikislarinda hepsi aynisini kullaniyor zaten (turktelekom cikislari) ama millenicom haric o superonline cikislarini kullaniyor oda en kotusu.

75mbps belki tamamda 50 ve alti icin 140tl fazla para. 140tl verip turknet kullanmak yerine ayni fiyatlarda olan turk telekomu kullanirim. Zaten turknet turk telekom altyapisi kullaniyor. Altyapi sahibinin internetini kullanirim hem dusuk ping olur hemde bir sorunda daha ilgili olurlar. Ve turknet kendi yurt disi cikisini kullaniyor netspeed comnet gibi issler turktelekom yurt disi cikislarini kullaniyor. Bu yuzden yurt disi serverlerinde oynanan oyunlarda netspeed comnet gibi turktelekom cikislarini kullananlar daha dusuk ping aliyor. Yurt ici cikislarinda hepsi aynisini kullaniyor zaten (turktelekom cikislari) ama millenicom haric o superonline cikislarini kullaniyor oda en kotusu.
Zamlandi paketler yansıması uzun sürmez diğer firmalara :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kopma durumundan dolayı biraz çekincem vardı kutu da uzak olunca hâla emin değilim kullanıp da hâla kopma hız düşmesi yaşayan var mı
Herhangi bir kompa vs yok bölgende alt yapı çalışması olursa normal zaten kopma veya alt yapına fiber vs gelir vs vs bunlar olunca kopması normal mail atarsın benim gibi turknete faturadan düşerler fiyatı

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
Zamlandi paketler yansıması uzun sürmez diğer firmalara :)
Haziranda gelecek deniyorda emin ol netspeed turknet kadar sisirmez. Turknetin sacma bi yanida 16mbps alanda 140 oduyor 100 mbps alanda 140. Tek fiyat kalkmasi firma adina daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Eren Ali ŞEN
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Futbol, Hentbol, Basketbol, bilgisayarlı ve Genel Muhasebe, Fizik
Merhabalar ttnetin 16 mbps paketinin 13 vermesi ve 120 TL olduğunu öğrendikten sonra sağlayıcı değişme kararı aldım

Türknet 50mbps vdsl 140tl

Millenicom vdsl taahütlü 105tl taahütsüz 95tl 35mbps (taahütlü daha uygun olması gerekmez mi)

Netspeed 49mbps vdsl 100tl
Modem + kurulum ücretsiz denmiş

Diğer issler modem veriyor mu?
Mevcut modemden memnun değilim
Fiyat hız müşteri hizmeti açısından hangisini önerirsiniz vdsl nin artı eksisi var mı
Ttnet ile taahütümüzün süresi doldu fesh işleminde nasıl bir süreç bekler kurulum süreci kaç gün sürer bir pürüz sorun meydana gelir mi?

Teşekkürler.
Türknet kullanıyorum ve öneririrm kablosuz 5ghz bandında 500mbps download 500mbps upload alıyorum 140TL ödüyorum kablolu hiç denemedim fakat 1000mbps civarlarında alacağımı düşünüyorum müşter hizmetleri yok ama uygulaması harika çalışıyor bir defa sorun yaşadım kendim arıza kaydı bıraktım ve sonraki gün geldiler.

Haziranda gelecek deniyorda emin ol netspeed turknet kadar sisirmez. Turknetin sacma bi yanida 16mbps alanda 140 oduyor 100 mbps alanda 140. Tek fiyat kalkmasi firma adina daha iyi olur.
Sisirmezmi :) aynen dostum çalışanları aç bıraksın

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Merhabalar ttnetin 16 mbps paketinin 13 vermesi ve 120 TL olduğunu öğrendikten sonra sağlayıcı değişme kararı aldım

Türknet 50mbps vdsl 140tl

Millenicom vdsl taahütlü 105tl taahütsüz 95tl 35mbps (taahütlü daha uygun olması gerekmez mi)

Netspeed 49mbps vdsl 100tl
Modem + kurulum ücretsiz denmiş

Diğer issler modem veriyor mu?
Mevcut modemden memnun değilim
Fiyat hız müşteri hizmeti açısından hangisini önerirsiniz vdsl nin artı eksisi var mı
Ttnet ile taahütümüzün süresi doldu fesh işleminde nasıl bir süreç bekler kurulum süreci kaç gün sürer bir pürüz sorun meydana gelir mi?

Teşekkürler.
Nerede oturuyorsun?

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Antalya kaş bölge altyapısı pek iyi değil malesef merkez bölümünde de değiliz
Anladım İstanbul’da olsaydın Gigafiber altyapının çalışması yapıldığı bir bölgede Türknet’ten başka bir İSS mantıksız olurdu onun için sordum.

Top Bottom