75mbps belki tamamda 50 ve alti icin 140tl fazla para. 140tl verip turknet kullanmak yerine ayni fiyatlarda olan turk telekomu kullanirim. Zaten turknet turk telekom altyapisi kullaniyor. Altyapi sahibinin internetini kullanirim hem dusuk ping olur hemde bir sorunda daha ilgili olurlar. Ve turknet kendi yurt disi cikisini kullaniyor netspeed comnet gibi issler turktelekom yurt disi cikislarini kullaniyor. Bu yuzden yurt disi serverlerinde oynanan oyunlarda netspeed comnet gibi turktelekom cikislarini kullananlar daha dusuk ping aliyor. Yurt ici cikislarinda hepsi aynisini kullaniyor zaten (turktelekom cikislari) ama millenicom haric o superonline cikislarini kullaniyor oda en kotusu.Bakıp kararınızı verirsiniz.Öneri - 5 Yıllık Turknet Deneyimim
5 Yıllık Turknet Deneyimlerimi siz değerli forum üyelerine paylaşmak istiyorum +'ve -'si ile ilk olarak (TTNET'TEN) Geçiş Yaptım Turknet'e TTNET'deyken saçma sapan internet gidiyordu 30'dk'da bir internet kesiliyordu aldığım hız 8'mbps idi Daha sonra Turknete Geçtim geçtiğim'de ilk aldığım hız...forum.donanimarsivi.com
Zamlandi paketler yansıması uzun sürmez diğer firmalara75mbps belki tamamda 50 ve alti icin 140tl fazla para. 140tl verip turknet kullanmak yerine ayni fiyatlarda olan turk telekomu kullanirim. Zaten turknet turk telekom altyapisi kullaniyor. Altyapi sahibinin internetini kullanirim hem dusuk ping olur hemde bir sorunda daha ilgili olurlar. Ve turknet kendi yurt disi cikisini kullaniyor netspeed comnet gibi issler turktelekom yurt disi cikislarini kullaniyor. Bu yuzden yurt disi serverlerinde oynanan oyunlarda netspeed comnet gibi turktelekom cikislarini kullananlar daha dusuk ping aliyor. Yurt ici cikislarinda hepsi aynisini kullaniyor zaten (turktelekom cikislari) ama millenicom haric o superonline cikislarini kullaniyor oda en kotusu.
Herhangi bir kompa vs yok bölgende alt yapı çalışması olursa normal zaten kopma veya alt yapına fiber vs gelir vs vs bunlar olunca kopması normal mail atarsın benim gibi turknete faturadan düşerler fiyatıKopma durumundan dolayı biraz çekincem vardı kutu da uzak olunca hâla emin değilim kullanıp da hâla kopma hız düşmesi yaşayan var mı
Haziranda gelecek deniyorda emin ol netspeed turknet kadar sisirmez. Turknetin sacma bi yanida 16mbps alanda 140 oduyor 100 mbps alanda 140. Tek fiyat kalkmasi firma adina daha iyi olur.Zamlandi paketler yansıması uzun sürmez diğer firmalara
Türknet kullanıyorum ve öneririrm kablosuz 5ghz bandında 500mbps download 500mbps upload alıyorum 140TL ödüyorum kablolu hiç denemedim fakat 1000mbps civarlarında alacağımı düşünüyorum müşter hizmetleri yok ama uygulaması harika çalışıyor bir defa sorun yaşadım kendim arıza kaydı bıraktım ve sonraki gün geldiler.Merhabalar ttnetin 16 mbps paketinin 13 vermesi ve 120 TL olduğunu öğrendikten sonra sağlayıcı değişme kararı aldım
Türknet 50mbps vdsl 140tl
Millenicom vdsl taahütlü 105tl taahütsüz 95tl 35mbps (taahütlü daha uygun olması gerekmez mi)
Netspeed 49mbps vdsl 100tl
Modem + kurulum ücretsiz denmiş
Diğer issler modem veriyor mu?
Mevcut modemden memnun değilim
Fiyat hız müşteri hizmeti açısından hangisini önerirsiniz vdsl nin artı eksisi var mı
Ttnet ile taahütümüzün süresi doldu fesh işleminde nasıl bir süreç bekler kurulum süreci kaç gün sürer bir pürüz sorun meydana gelir mi?
Teşekkürler.
Sisirmezmi aynen dostum çalışanları aç bıraksınHaziranda gelecek deniyorda emin ol netspeed turknet kadar sisirmez. Turknetin sacma bi yanida 16mbps alanda 140 oduyor 100 mbps alanda 140. Tek fiyat kalkmasi firma adina daha iyi olur.
Fiyatlar bu sekilde olmaz tabi ama 100 mbps paket en fazla 130 olur. Haziranda zam gelirse aklina gelir bakarsin bu mesaja.Sisirmezmi aynen dostum çalışanları aç bıraksın
Dostum ekonomi şu durumda iken bana 130 TL diyinFiyatlar bu sekilde olmaz tabi ama 100 mbps paket en fazla 130 olur. Haziranda zam gelirse aklina gelir bakarsin bu mesaja.
Nerede oturuyorsun?Merhabalar ttnetin 16 mbps paketinin 13 vermesi ve 120 TL olduğunu öğrendikten sonra sağlayıcı değişme kararı aldım
Türknet 50mbps vdsl 140tl
Millenicom vdsl taahütlü 105tl taahütsüz 95tl 35mbps (taahütlü daha uygun olması gerekmez mi)
Netspeed 49mbps vdsl 100tl
Modem + kurulum ücretsiz denmiş
Diğer issler modem veriyor mu?
Mevcut modemden memnun değilim
Fiyat hız müşteri hizmeti açısından hangisini önerirsiniz vdsl nin artı eksisi var mı
Ttnet ile taahütümüzün süresi doldu fesh işleminde nasıl bir süreç bekler kurulum süreci kaç gün sürer bir pürüz sorun meydana gelir mi?
Teşekkürler.
Netspeedin turknet zamindan sonra musteri artis hizi iyice yukseldi. Bu firsati kacirmazlar maksimum 130 olacagini dusunuyorum.Dostum ekonomi şu durumda iken bana 130 TL diyin
Anladım İstanbul’da olsaydın Gigafiber altyapının çalışması yapıldığı bir bölgede Türknet’ten başka bir İSS mantıksız olurdu onun için sordum.Antalya kaş bölge altyapısı pek iyi değil malesef merkez bölümünde de değiliz