fiber altyapı vdls yi destekliyor mu ?Eğer altyapınız destekliyorsa vdsl bir tarife için herhangi bir iss'ye başvurabilirsiniz. Başka yapmanız gereken bir şey yok.
Evet fiber altyapınız varsa vdsl kullanabilirsiniz. Ya da internet üzerinden altyapınızın ne kadar hız desteklediğine bakıp tarife seçebilirsiniz.fiber altyapı vdls yi destekliyor mu ?
100 mbps ddstekliyormus ama Turknet vdls hizmet veriyormuş . Benim altyapım fiber acaba destek vermiyor mi diye düşünüyorum.Evet fiber altyapınız varsa vdsl kullanabilirsiniz. Ya da internet üzerinden altyapınızın ne kadar hız desteklediğine bakıp tarife seçebilirsiniz.
Öncelikle santrale olan uzaklığını araştır. 1000m'den daha yakınsan o hızları alırsın eğer daha fazlaysa kim ne derse desin alamazsın.100 mbps ddstekliyormus ama Turknet vdls hizmet veriyormuş . Benim altyapım fiber acaba destek vermiyor mi diye düşünüyorum.
Eğer 100mbps destekliyorsa vdsl seçebilirsiniz.100 mbps ddstekliyormus ama Turknet vdls hizmet veriyormuş . Benim altyapım fiber acaba destek vermiyor mi diye düşünüyorum.
Yakın santral ile aramız.Turkneti fiber mı vdls mı altyapısı ile kullanıyorsunuz?Öncelikle santrale olan uzaklığını araştır. 1000m'den daha yakınsan o hızları alırsın eğer daha fazlaysa kim ne derse desin alamazsın.
Ben turknet kullanıyorum gayet memnunum.
VDSL YAPA ile 2 yıldır kullanıyorum.Yakın santral ile aramız.Turkneti fiber mı vdls mı altyapısı ile kullanıyorsunuz?