Neler Yeni

ISS önerisi doğu bölgesi

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Rıfat Avcı
Merhaba normalde gibirnet kullanıyordum depremden dolayı aboneliğimi kapattım. 100 mbps fiber Telekom altyapım var. Gibirnette paket kaybı sorunu yaşadığım için tekrar bağlatmak istemiyorum. Paket kaybı olmayan ve doğu tarafı için ping değerleri iyi olan firma önerir misiniz?

etnetalw

80+ Bronze
Merhaba normalde gibirnet kullanıyordum depremden dolayı aboneliğimi kapattım. 100 mbps fiber Telekom altyapım var. Gibirnette paket kaybı sorunu yaşadığım için tekrar bağlatmak istemiyorum. Paket kaybı olmayan ve doğu tarafı için ping değerleri iyi olan firma önerir misiniz?
Paket loss sorunu yaşayan görmedim dc topluluğunda fixnetin. fiber altyapıda en ucuz 200mbps fixnet'e var birde 100mbps istersen en ucuz diyemem ama haziran zamını düşünürsek ucuz kalabilir fakat haziranda fixnet'e zam yapabilir bilmiyorum. Yurtiçi oyun oynuyorsan millenicom. Yurtdışı oyun oynuyorsan fixnet geçin.
www.fixnet.com.tr/evinterneti
Tahhüütlü istersende türktelekom var.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Rıfat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paket loss sorunu yaşayan görmedim dc topluluğunda fixnetin. fiber altyapıda en ucuz 200mbps fixnet'e var birde 100mbps istersen en ucuz diyemem ama haziran zamını düşünürsek ucuz kalabilir fakat haziranda fixnet'e zam yapabilir bilmiyorum. Yurtiçi oyun oynuyorsan millenicom. Yurtdışı oyun oynuyorsan fixnet geçin.
www.fixnet.com.tr/evinterneti
Tahhüütlü istersende türktelekom var.
Yurt içi değerler önemli millenicom düşünüyorum.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Rıfat Avcı
Bir de goknet in sitesinden altyapı kontrol ettiğimde bu şekilde gözüküyor. Acaba depremden dolayı hatlar arızalı olabilir mi?
IMG_20230510_133756.jpg

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Rıfat Avcı

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
siddetle comnet öneririm aklında soru varsa sorabilirsin faturalandırma politikası sayesinde istersen tahahütlü gibi bir hizmet alıp ama hiçbir kısıtlamaya uğramazsın böylece gelecek zamlardan etkilenmezsin =)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurt içi değerler önemli millenicom düşünüyorum.
pahalı

etnetalw

80+ Bronze
siddetle comnet öneririm aklında soru varsa sorabilirsin faturalandırma politikası sayesinde istersen tahahütlü gibi bir hizmet alıp ama hiçbir kısıtlamaya uğramazsın böylece gelecek zamlardan etkilenmezsin =)
Mesaj otomatik birleştirildi:

pahalı
Milleni abonesiyim cok pahalı. :) TT'i bile geçti yani fatura olarak.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Rıfat Avcı
Turknet altyapı sorguladığım zaman 100 mbps diyor 1000 mbps nasıl bağlayabiliriz

etnetalw

80+ Bronze
Turknet altyapı sorguladığım zaman 100 mbps diyor 1000 mbps nasıl bağlayabiliriz
Dostum dc var mı HarzterX#7752 ekle forumda pek aktif değilim.
Türktelekom,netbone,poyraz filen veriyor 1000mbps tt altyapı
Turknet vermiyor bence sebebi tek paket tek fiyat sözü kaynaklı sanırım.

Top Bottom