İSS Önerisi ve Yeni Port Nasıl Açtırırım

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
Merhaba dostlar şuan Millenicom kullanıyorum ve millenicomun müşteri memnuniyetine önem vermemesi arıza vs olduğunda çözümlenmesinin uzun sürmesinden dolayı çıkmak istiyorum. En son yaşadığım arıza da port arızası vardı ama Türktelekom ekibi eve geldiği için ve arızadan bağımsız olarak 1 2 işlem yaptığı için ekstra ücret çıkartmışlar Millenicom da bu konuda şikayetimi ciddiye almıyor o yüzden çıkmak istiyorum. 50Mbps port kullanırken 35Mbps porta düşürmüşler Türktelekom ekibi ve artık internette gezerken bile zorlanıyorum. Dizi film izlemek eziyet haline geldi. Turknet geçersem de onlarda aynı port üzerinden devam edeceğini yeni port açıldığında değiştirileceğini söyledi. Turknet daha pahalı ve genelde daha çok zam yapıyor. Kararsızım dostlar.

Netspeed > Turkcell > Kablonet

Bu sıralamaya göre bakabilirsiniz.

Netspeed > Turkcell > Kablonet

Bu sıralamaya göre bakabilirsiniz.
Netspeed miydi bilmiyorum geçenlerde kesinti olmuş herkeste bir kaç saat bazı şikayetler var. Hepsini arayıp fiyat alabilirim engelsiz tarife üzerinden indirim alacağım. Şuanki port yetersiz geliyor altyapı 50 den fazla destekliyor

netspeed şuan için sorunlu bu saatlerde kısıtlamalar oluyor.Portu altyapının sahibi açar TTde kendi müşterisiyle ilgileniyor.

netspeed şuan için sorunlu bu saatlerde kısıtlamalar oluyor.Portu altyapının sahibi açar TTde kendi müşterisiyle ilgileniyor.
Netspeed zaten düşünüyordum sonra forumda gördüm herkeste kesilmiş internet bir kaç saat gelmemiş sanırım o yüzden pek geçesim gelmedi. Turknet geçersem 375TL demişti sanırım fatura için. 35mbps ile başlıyacak aynı port yeni port boş olursa geçilecek. Aynı port olacağı için hala sıkıntı yaşayacağım geçsem de bilemedim