Neler Yeni

İşsizlikten intiharı düşünmek

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Hocam bir düzeltme yapmam gerekiyor. Psikiyatri insanın zihnini ve davranışlarını fizyolojik açıdan inceleyen bir tıp dalı.
Benim yapmaya çalıştığım şey psikolojik destek de değil zira psikolojik destek sadece lisanslı terapistlerce verilebilir.
Benim yaptığım şey kişiyi yalnız hissettirmeyip olumsuz ve işlevsiz düşüncelerinin farkındalığını kurması için kişiye ufak bir dayanak oluyorum.
Tamamdır. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.
Konu sahibine önerim:
İntihar bir çözüm değildir. Azabı var intihar etmenin. Ek olarak sevdiklerinizi üzmeye hakkınız da yok. İntihar, yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibidir. ALLAH'A sığının. ALLAH'tan isteyin. İnşALLAH hayırlı caiz ve kazancı iyi olan bir işi yaparsınız. Kırdıysam sizi özür dilerim bu arada.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
hocam iş tam olarak nedir bende istdeyimde
İstanbul havalimanın da uçakların bagajında bişeylet yapıyorlarmış tam hatırlamıyorum ama hala lazım isterseniz insan kaynaklarının numarasını veriyim özelden konusun ben cok uzak diye gitmedim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
İstanbul havalimanın da uçakların bagajında bişeylet yapıyorlarmış tam hatırlamıyorum ama hala lazım isterseniz insan kaynaklarının numarasını veriyim özelden konusun ben cok uzak diye gitmedim
teşekkür ederim ben tam bileyim işi ona göre başvurayım diye sordum hocam

Valla bende bilmiyorum ama iş ağar mı amca dediğimde biraz durdu yaparsın sen ya dedi :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaparız biz ya koltuk altımı, terleye terleye

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
kfjsdfkj ben cılızım da çok anomral ağır değilse yaparım

:oops:
Valla bende cılızım ama suriyeliler yapıyosa 20k maas alıyosa bizde yapmak zorundayız ben güngörende oturuyorum istanbul havalinanına kadar otobüs vs vs uğraştırıcı geldiği için gitmedim inanki eğer gelip işe bakmayı düşünüyosan beraber gidek konuşak amcam dedi depo var mutfak var her bölüme lazım ama uçak bölümü daha çok maaş veriyor

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Valla bende cılızım ama suriyeliler yapıyosa 20k maas alıyosa bizde yapmak zorundayız ben güngörende oturuyorum istanbul havalinanına kadar otobüs vs vs uğraştırıcı geldiği için gitmedim inanki eğer gelip işe bakmayı düşünüyosan beraber gidek konuşak amcam dedi depo var mutfak var her bölüme lazım ama uçak bölümü daha çok maaş veriyor
bende metroyla gidebiliıyorum veya tek otobusle hocam şişli tarafındayım haklısın sadece çok ağırsa boşuna sizi yormıyım dıyorum yanlış anlamayın

bende metroyla gidebiliıyorum veya tek otobusle hocam şişli tarafındayım haklısın sadece çok ağırsa boşuna sizi yormıyım dıyorum yanlış anlamayın
Valla bende çok ağırmı bilmiyorum ama inşaat gibi de olcak hali yok normal havaalanı işi gitmryi düşünürsen gidelim beraber bakalım

Top Bottom