Neler Yeni

İstanbul avrupa yakasında en iyi spor salonu

KadRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadir tilkioğlu
Bu civarlarda spor salonu arıyorum aylık 200 e kadar bütçem var

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İlyas Darıcı
Yakınlarında MacFit varsa bakabilirsin. Yıllık üyelikte aylığı 129₺ oluyor. (konu dışı: Bağcıların en iyi spor salonu sokakları değil miydi yahu?)

KadRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadir tilkioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakınlarında MacFit varsa bakabilirsin. Yıllık üyelikte aylığı 129₺ oluyor. (konu dışı: Bağcıların en iyi spor salonu sokakları değil miydi yahu?)
yahu hocam adı çıkmış diğer semtlerde ne kadar keko varsa burdada o kadar var yıllardır burda yaşarım hiç öyle bi kavga vs etmedim bir kaç pis mahalle var ama kocaman semt bi zahmet oralardan geçme
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece bağcılar meydanda çöp toplayan çingeneler falan var onlarında tek yumrukta canını alırsın zaten 🤨

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İlyas Darıcı
Takılıyorum zaten alınma. Dediğim gibi MacFit bakabilirsin, Gold üyelik 150, normal üyelik 129₺ olması lazım. Gold üyeliğin farkı yanlış bilmiyorsam sadece Türkiye'nin her yerinde istediğin MacFit salonuna girebiliyor olman. Normal üyelikte sadece kaydolduğun salona girebiliyorsun.

KadRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kadir tilkioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takılıyorum zaten alınma. Dediğim gibi MacFit bakabilirsin, Gold üyelik 150, normal üyelik 129₺ olması lazım. Gold üyeliğin farkı yanlış bilmiyorsam sadece Türkiye'nin her yerinde istediğin MacFit salonuna girebiliyor olman. Normal üyelikte sadece kaydolduğun salona girebiliyorsun.
212 de varmış en yakın olmadı bi dolmuşla giderim çünkü temiz duruyor burdaki salonlarda covid 20 falan üretiyolar pislikten

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
İlyas Darıcı
Yani sizin oralardaki nasıldır bilmiyorum ama ben mesela birazdan gideceğim tekrar, İzmir Bayraklı'daki MacFit her gün düzenli olarak dezenfekte ediliyor. Temizlik görevlisi var, birisi bir aleti kullandıktan sonra o aleti siliyor, temizliyor vs.vs. Soyunma odaları var, duşu var. Var oğlu var bir salon yani.

mesut3467

80+ Bronze
Bende bağcılardayım. Tabya ışıkların orda bir spor salonu var adını unuttum. Orası için iyi diyorlardı.

Mt1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Emir Asan
Güneşli'de santa monica vardı sahibi doktor ve profesyonel body builderdi. Hala duruyorsa bi bak derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,792
Üyeler
160,603
Son üye
Karthus1v9
Top Bottom