Neler Yeni

İstanbul Bilişim adlı siteden alışveriş yapan var mı?

canberkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Canberk Ferik
redmi note 8 pro sipariş etti eniştem 1.5 ay sonra iptal 15 gün sonrasında ise para iadesi yaptılar boşa beklediler
Paramı veya ürünümü aldığım sürece beklemeyi göze aldım ama bildiğim kadarıyla telefonlara çıkmıyorlarmış. Siz iade sürecinde iletişim sıkıntısı yaşadınız mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun dileklerini ileten ve cevap yazan herkese tek tek teşekkür ederim. İnşallah bu sürecin sonunda problemim bir şekilde çözülür. Maalesef asla yapmam dediğim bir şey başıma geldi, sağlık olsun. Ancak her ne kadar benim aptallığım sonucu da olsa düştüğüm bu duruma gülen-espri yapan arkadaşlara pek anlam veremedim. Umarım bir daha kimsenin başına böyle bir olay gelmez. Tekrardan teşekkürler, iyi geceler.

Son düzenleme:

2340922

80+
Eyvah eyvah
aylardır artan kötü yorumlar, gelmeyen ürünler, iade edilmeyen paralar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Orası battı ve Bilgilendirme amaçlı battıklarını söylediğim konuyu silmişler. Teşekkür ederim keşke konu silerken sadece türüne değil içeriğine de baksalar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Orası battı ve Bilgilendirme amaçlı battıklarını söylediğim konuyu silmişler. Teşekkür ederim keşke konu silerken sadece türüne değil içeriğine de baksalar.
Niye silinsin ya o konu? Arama kısmına yazdıysan orası sorunlu.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Korkma konuların duruyor. Yukarı menüyü karıştır orada konuların sekmesi var oradan bakabilirsin.
Açtığım konulara baktığımda o konu yoktu monitör bilgilendirmesi konum da yoktu. Hiçbir şey yoktu sadece şuan bu hafta oluşturduğum konular var.

2340922

80+
İstanbul Bilişim ürünleri yurt dışından getirip satıyor.
1)Sipariş veriyorsun
2)Adamlar yurt dışından ürünü satın alıyorlar veya getirtiyorlar
3)Ürün adamlara gidiyor
4)Sonra sana kargoluyorlar

Battı mı batmadımı bilmiyorum. Böyle işliyor.
Bunun kullanıcı için avantajı ne? Ürünü normal biri de istese vergisini ödeyip kargoyu ödeyip getirtebilir zaten. Bu tarz satış politikaları nasıl tutuyor aklım almıyor.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bunun kullanıcı için avantajı ne? Ürünü normal biri de istese vergisini ödeyip kargoyu ödeyip getirtebilir zaten. Bu tarz satış politikaları nasıl tutuyor aklım almıyor.
Toplu sipariş ediyorlar daha ucuza geliyor.
Alıntıladığın arkadaş biraz yanlış anlatmış.
Doğru yurt dışından alıp getiriyorlar ama siparişe göre bir kere toplu geliyor. Türkiye de bekliyor.

Top Bottom