Neler Yeni

İstanbul da Nerede Oturuyorsunuz Ve Nerede Oturulur?

Clayz

80+ Silver
Dostlar sorum baslıktakı gıbı aslında bekar adam copte bıle oturur ama ıs aıleyle yasamak olunca oyle olmuyor tabı. sız nerede oturuyorsunuz memnunmusunuz ve aıleyle semt olarak en ıyı guvenlı nerede oturulur

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Mert
Bunun için birçok etken var. Öncelikli olarak bütçe, sonrasında işyerinin konuma göre uygun olması. Bunlar belirtilmeden bir şey diyebilmek zor.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,866
İsim
Mert Can Ergün
Ataşehir kayışdağında oturuyorum ulaşım sıkıntın yok metro var her şey elinin altında

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
güven falan istiyorsan Üsküdar iyidir

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun için birçok etken var. Öncelikli olarak bütçe, sonrasında işyerinin konuma göre uygun olması. Bunlar belirtilmeden bir şey diyebilmek zor.
butce ve ısyerını saymassak hocam yanı merak edıyorum sadece nerelerdaha oturmaya musaıt
Mesaj otomatik birleştirildi:

güven falan istiyorsan Üsküdar iyidir
teyzem oturuyorda cok sıkıcı dıyorlar 1 2 kez gıttım bende fazla yaslı ve monoton gıbı gelıyo bana

Ataşehir kayışdağında oturuyorum ulaşım sıkıntın yok metro var her şey elinin altında
guvenlık anlamında sorun varmı nezih mi?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,866
İsim
Mert Can Ergün
butce ve ısyerını saymassak hocam yanı merak edıyorum sadece nerelerdaha oturmaya musaıt

teyzem oturuyorda cok sıkıcı dıyorlar 1 2 kez gıttım bende fazla yaslı ve monoton gıbı gelıyo bana

guvenlık anlamında sorun varmı nezih mi?
Sorun yok nezih ortamları var

Clayz

80+ Silver

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,945
İsim
Taha yücel
aıleyle sıkıntı orası bence ya daha cok genclerın takıldıgı bar tıpı
Hocam kadıköy merkezini öyle. Kadıköy göztepe. Caddebostan suadiye kozyatağı bostancı kalamış civarları nezih yerlerdir bizzat yaşadığım için biliyorum ama kiraları fazlasıyla ucuk olabiliyor

cadde tarafında oturotrum bağdat caddesi ulaşım olarak çok rahatım marmaray minibüs otobüs metro biraz yüremem gerekiyor o kadar

Batı ataşehir çok güzeldir. Kayışdağı olabilir bazı kısımları. Hariç üsküdar da olur anadolu tarafı hepsi şahsen ben avrupa da yaşamayı tercih etmezdim çok kalabalık yoruyor ya çarpık kentelşemede çok var şişli kağıthane olsun Bana göre anadoluda yaşanır avrupada gezilir

Clayz

80+ Silver
Hocam kadıköy merkezini öyle. Kadıköy göztepe. Caddebostan suadiye kozyatağı bostancı kalamış civarları nezih yerlerdir bizzat yaşadığım için biliyorum ama kiraları fazlasıyla ucuk olabiliyor

cadde tarafında oturotrum bağdat caddesi ulaşım olarak çok rahatım marmaray minibüs otobüs metro biraz yüremem gerekiyor o kadar

Batı ataşehir çok güzeldir. Kayışdağı olabilir bazı kısımları. Hariç üsküdar da olur anadolu tarafı hepsi şahsen ben avrupa da yaşamayı tercih etmezdim çok kalabalık yoruyor ya çarpık kentelşemede çok var şişli kağıthane olsun Bana göre anadoluda yaşanır avrupada gezilir
cok bılgılendırıcı oldu tesekkurler

Top Bottom