Tam tersimetroyla bağlantısı olmayan her yerde oturulur
butce ve ısyerını saymassak hocam yanı merak edıyorum sadece nerelerdaha oturmaya musaıtBunun için birçok etken var. Öncelikli olarak bütçe, sonrasında işyerinin konuma göre uygun olması. Bunlar belirtilmeden bir şey diyebilmek zor.
teyzem oturuyorda cok sıkıcı dıyorlar 1 2 kez gıttım bende fazla yaslı ve monoton gıbı gelıyo banagüven falan istiyorsan Üsküdar iyidir
guvenlık anlamında sorun varmı nezih mi?Ataşehir kayışdağında oturuyorum ulaşım sıkıntın yok metro var her şey elinin altında
Sorun yok nezih ortamları varbutce ve ısyerını saymassak hocam yanı merak edıyorum sadece nerelerdaha oturmaya musaıt
Mesaj otomatik birleştirildi:
teyzem oturuyorda cok sıkıcı dıyorlar 1 2 kez gıttım bende fazla yaslı ve monoton gıbı gelıyo bana
guvenlık anlamında sorun varmı nezih mi?
Hocam kadıköy merkezini öyle. Kadıköy göztepe. Caddebostan suadiye kozyatağı bostancı kalamış civarları nezih yerlerdir bizzat yaşadığım için biliyorum ama kiraları fazlasıyla ucuk olabiliyoraıleyle sıkıntı orası bence ya daha cok genclerın takıldıgı bar tıpı
cok bılgılendırıcı oldu tesekkurlerHocam kadıköy merkezini öyle. Kadıköy göztepe. Caddebostan suadiye kozyatağı bostancı kalamış civarları nezih yerlerdir bizzat yaşadığım için biliyorum ama kiraları fazlasıyla ucuk olabiliyor
cadde tarafında oturotrum bağdat caddesi ulaşım olarak çok rahatım marmaray minibüs otobüs metro biraz yüremem gerekiyor o kadar
Batı ataşehir çok güzeldir. Kayışdağı olabilir bazı kısımları. Hariç üsküdar da olur anadolu tarafı hepsi şahsen ben avrupa da yaşamayı tercih etmezdim çok kalabalık yoruyor ya çarpık kentelşemede çok var şişli kağıthane olsun Bana göre anadoluda yaşanır avrupada gezilir