Neler Yeni

İstanbul da tek başıma ne yapayım

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
Merhaba 1 haftalığına tatile İstanbul a geldim. Tarihi yerlerin, camiilerin çoğuna gitmiştim zaten. Nerelere gideyim özellikle Avrupa yakasındaki yerler daha iyi olur karşıya gitmeye üşeniyorum. Bir de böyle kafa dinlemelik önünde oturmalık bank olan güzel bir sahil var mıdır? Deniz izlemeyi seven biriyim içecek alıp otururum tüm gün. Sahil ve gidilecek yer önerilerinizi bekliyorum.

Spacee

80+
Merhaba 1 haftalığına tatile İstanbul a geldim. Tarihi yerlerin, camiilerin çoğuna gitmiştim zaten. Nerelere gideyim özellikle Avrupa yakasındaki yerler daha iyi olur karşıya gitmeye üşeniyorum. Bir de böyle kafa dinlemelik önünde oturmalık bank olan güzel bir sahil var mıdır? Deniz izlemeyi seven biriyim içecek alıp otururum tüm gün. Sahil ve gidilecek yer önerilerinizi bekliyorum.
Sahil istiyorsan çok var, haliç tarafları mesela eyüpsultandan başla eminönüne kadar istediğin yerde otur haliçe 0 zaten tramvay hattı açıldı orda, haliçin diğer tarafına da gidebilirsin beyoğlu tarafları vs.,onun dışında yenikapıda var orası büyük (yeşilliği çok) ve biraz daha sakin geldi bana, zeytinburnunda var orası da güzel, istersen müzeler falan var feshanede var bi tane yeni açıldı diye biliyorum, arter var taksimde, yani çok büyük şehir neresine gidersen git elbette yapacak bişeyler var.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
bit pazaarlarını gezebilrisin

MythPhantom

80+ Bronze
beykoz taraflarına gidebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

boğaz turuna git 2 saat sürüyo

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Emirgan

Zechion

80+ Silver
Git akaretlere. Sonra oradan biraz yürüyüp vapur ile karşıda istediğin yere geç. Vapur güzel oluyor. Üsküdar taraflarını gider gezersin. Karşıya vapurla geçmeden önce avrupa tarafında arkadaşların dediği yerleri gez. Karşıya geçmek istemediğini belirtmişsin fakat vapur ayrı bir konu. Onu istanbula gelmişken bir tat.

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahil istiyorsan çok var, haliç tarafları mesela eyüpsultandan başla eminönüne kadar istediğin yerde otur haliçe 0 zaten tramvay hattı açıldı orda, haliçin diğer tarafına da gidebilirsin beyoğlu tarafları vs.,onun dışında yenikapıda var orası büyük (yeşilliği çok) ve biraz daha sakin geldi bana, zeytinburnunda var orası da güzel, istersen müzeler falan var feshanede var bi tane yeni açıldı diye biliyorum, arter var taksimde, yani çok büyük şehir neresine gidersen git elbette yapacak bişeyler var.
Ss aldım teşekkürler gideceğim

Git akaretlere. Sonra oradan biraz yürüyüp vapur ile karşıda istediğin yere geç. Vapur güzel oluyor. Üsküdar taraflarını gider gezersin. Karşıya vapurla geçmeden önce avrupa tarafında arkadaşların dediği yerleri gez. Karşıya geçmek istemediğini belirtmişsin fakat vapur ayrı bir konu. Onu istanbula gelmişken bir tat.
Karşıya geçerim vapurla güzel oluyor. Otobüs falan çok kalabalık ve kötü oluyor yoksa sorun yok, teşekkürler.

boğaz turuna git 2 saat sürüyo
Tamamdır teşekkürler

bit pazaarlarını gezebilrisin
Ne taraflarda var hocam adres var mı

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
Ss aldım teşekkürler gideceğim

Karşıya geçerim vapurla güzel oluyor. Otobüs falan çok kalabalık ve kötü oluyor yoksa sorun yok, teşekkürler.

Tamamdır teşekkürler

Ne taraflarda var hocam adres var mı
hocam bu linkte hepsini söylüyor https://www.yasemin.com/yasam/haber...asil-gidilir-istanbulun-en-unlu-bit-pazarlari

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

3.George

80+ Bronze
Ayasofyaya tekrar git. Yakında uzunca bir süre için restorasyona alınacağı söyleniyor. Kısmi olarak ibadete açık olacakmış ama bu halini kaçırmamak lazım. Onun dışında boğaz turu yapabilirsin. pazarlara git. adalara gittin mi bilmem ama adaları dolaşabilirsin.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,235
İsim
Mert Can Ergün
Üsküdar da var denize sıfır kalabalık olmuyor sabahları öğlen oluyor mu bilemem diğer sahil alanları dolu yer bulamazsın Anadolu her zaman iyi dir

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Top Bottom