Neler Yeni

İstanbul galata’da hilafet isteyen göçmen mülteciler

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Mülteciliği geçin Anayasanın ilk 3 maddesi gayet açıktır.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
?
Ya sen böyle değildin stanker. Reisçi olurdun devacı olmazdın.
Olm adamlar ne vandallık yapmışlar ne de kendi bayraklarını açmışlar. LGBT yürüyüşlerinden bir farkı yok. Herkesin protesto etme veya yürüyüş hakkı vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olm adamlar ne vandallık yapmışlar ne de kendi bayraklarını açmışlar. LGBT yürüyüşlerinden bir farkı yok. Herkesin protesto etme veya yürüyüş hakkı vardır.
Yurtdışındaki mültecilerin şeriat istiyoruz diye yaptıkları protestoları izle görürsün bunların bi niyeti olmadığının.

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Öncelikle Hilafet isteme hakları yoktur ikincisi bunlar göçmendir mültecidir hakları olmamalıdır Türk devleti üzerinde.
Madde 2 – Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Lgbt yürüyüşüne de karşıyız zaten. Toplumun huzurunu kaçıran her şeye karşıyız.

Ülkenin yönetim biçimine sen kimsin de dağdan gelip bağdaki olayı protesto ediyorsun? Huzur ve tat kaçırıcı hareketlerde bulunuyorlar. Liberal olacağız, özgürlükçü olacağız kafasında utanmasanız ülkenin peşkeş çekilmesine laf etmeyeceksiniz.

İnanılmazsınız ya. Hayret ediyorum. Özgürlük, nezihlik kafasında milleti güzelce duyarsızlaştırdı liberal tayfa.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Lgbt yürüyüşüne de karşıyız zaten. Toplumun huzurunu kaçıran her şeye karşıyız.

Ülkenin yönetim biçimine sen kimsin de dağdan gelip bağdaki olayı protesto ediyorsun? Huzur ve tat kaçırıcı hareketlerde bulunuyorlar. Liberal olacağız, özgürlükçü olacağız kafasında utanmasanız ülkenin peşkeş çekilmesine laf etmeyeceksiniz.
Dostum zaten bende toplumun huzurunu kaçıran şeylere karşıyım. Buna LGBT, Gezi Olayları ve bu da dahil. Çok dar perspektiften bakıyorsunuz olaya. Ben burada bu adamların kötü niyeti olmadığını söylüyorum, bunu da yurtdışındaki protestoları izlediğim için söylüyorum. Vali olsam iki üç polis gönderip sonlandırırdım olayı. Dediğim gibi çok basit bir olay bu, öyle topla tüfekle gidilecek bir şey değil, abartılacak bir gösteride değil. İleride bunlar daha da örgütlenip toprak isterlerse o zaman iş ciddiye biner. Adamlar gariptir ki kendi bayraklarını bile açmamışlar.

Peşkeş falan yok yani olayda.

Mesut Yılmaz

80+ Bronze
Dostum zaten bende toplumun huzurunu kaçıran şeylere karşıyım. Buna LGBT, Gezi Olayları ve bu da dahil. Çok dar perspektiften bakıyorsunuz olaya. Ben burada bu adamların kötü niyeti olmadığını söylüyorum, bunu da yurtdışındaki protestoları izlediğim için söylüyorum. Vali olsam iki üç polis gönderip sonlandırırdım olayı. Dediğim gibi çok basit bir olay bu, öyle topla tüfekle gidilecek bir şey değil, abartılacak bir gösteride değil. İleride bunlar daha da örgütlenip toprak isterlerse o zaman iş ciddiye biner. Adamlar gariptir ki kendi bayraklarını bile açmamışlar.

Peşkeş falan yok yani olayda.
Hilafeti istemesi kötü niyetin başı zaten dostum

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
İstenemez, bu adamların normalde direk herhangi bir protesto hakkı olmamalı ve ayrıca hilafetin gelmesi teklif dahi edilememeli.
Ne hilafet karşıtıyım ne de savunucusuyum. Umrumda olmaz, şahsımca boş meseledir. Ama gün gelir şartlar değişir o zaman hilafet de teklif edilebilir başka bir şeyde.

Top Bottom