Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ironimiKötü bi' niyetleri yok sadece çok ses çıkarmışlar.
ironimiKötü bi' niyetleri yok sadece çok ses çıkarmışlar.
ne vandallık yapmışlar ne de başka bir şey.ironimi
Mültecilerin böyle bir şey yapması kötü işarettir.ne vandallık yapmışlar ne de başka bir şey.
?Kötü bi' niyetleri yok sadece çok ses çıkarmışlar.
Olm adamlar ne vandallık yapmışlar ne de kendi bayraklarını açmışlar. LGBT yürüyüşlerinden bir farkı yok. Herkesin protesto etme veya yürüyüş hakkı vardır.?
Ya sen böyle değildin stanker. Reisçi olurdun devacı olmazdın.
Yurtdışındaki mültecilerin şeriat istiyoruz diye yaptıkları protestoları izle görürsün bunların bi niyeti olmadığının.Olm adamlar ne vandallık yapmışlar ne de kendi bayraklarını açmışlar. LGBT yürüyüşlerinden bir farkı yok. Herkesin protesto etme veya yürüyüş hakkı vardır.
Lgbt yürüyüşüne de karşıyız zaten. Toplumun huzurunu kaçıran her şeye karşıyız.Olm adamlar ne vandallık yapmışlar ne de kendi bayraklarını açmışlar. LGBT yürüyüşlerinden bir farkı yok. Herkesin protesto etme veya yürüyüş hakkı vardır.
Dostum zaten bende toplumun huzurunu kaçıran şeylere karşıyım. Buna LGBT, Gezi Olayları ve bu da dahil. Çok dar perspektiften bakıyorsunuz olaya. Ben burada bu adamların kötü niyeti olmadığını söylüyorum, bunu da yurtdışındaki protestoları izlediğim için söylüyorum. Vali olsam iki üç polis gönderip sonlandırırdım olayı. Dediğim gibi çok basit bir olay bu, öyle topla tüfekle gidilecek bir şey değil, abartılacak bir gösteride değil. İleride bunlar daha da örgütlenip toprak isterlerse o zaman iş ciddiye biner. Adamlar gariptir ki kendi bayraklarını bile açmamışlar.Lgbt yürüyüşüne de karşıyız zaten. Toplumun huzurunu kaçıran her şeye karşıyız.
Ülkenin yönetim biçimine sen kimsin de dağdan gelip bağdaki olayı protesto ediyorsun? Huzur ve tat kaçırıcı hareketlerde bulunuyorlar. Liberal olacağız, özgürlükçü olacağız kafasında utanmasanız ülkenin peşkeş çekilmesine laf etmeyeceksiniz.
Hilafeti istemesi kötü niyetin başı zaten dostumDostum zaten bende toplumun huzurunu kaçıran şeylere karşıyım. Buna LGBT, Gezi Olayları ve bu da dahil. Çok dar perspektiften bakıyorsunuz olaya. Ben burada bu adamların kötü niyeti olmadığını söylüyorum, bunu da yurtdışındaki protestoları izlediğim için söylüyorum. Vali olsam iki üç polis gönderip sonlandırırdım olayı. Dediğim gibi çok basit bir olay bu, öyle topla tüfekle gidilecek bir şey değil, abartılacak bir gösteride değil. İleride bunlar daha da örgütlenip toprak isterlerse o zaman iş ciddiye biner. Adamlar gariptir ki kendi bayraklarını bile açmamışlar.
Peşkeş falan yok yani olayda.
Hilafet istenebilir, buradaki sorun bu adamlar isteyebilir mi?Hilafeti istemesi kötü niyetin başı zaten dostum
İstenemez, bu adamların normalde direk herhangi bir protesto hakkı olmamalı ve ayrıca hilafetin gelmesi teklif dahi edilememeli.Hilafet istenebilir, buradaki sorun bu adamlar isteyebilir mi?
Ne hilafet karşıtıyım ne de savunucusuyum. Umrumda olmaz, şahsımca boş meseledir. Ama gün gelir şartlar değişir o zaman hilafet de teklif edilebilir başka bir şeyde.İstenemez, bu adamların normalde direk herhangi bir protesto hakkı olmamalı ve ayrıca hilafetin gelmesi teklif dahi edilememeli.