Neler Yeni

İstanbul galata’da hilafet isteyen göçmen mülteciler

KAANT10X

80+ Bronze
Sizler neden sadece karşı tarafı hedef alan haberler paylaşıyorsunuz.
Mesela Disney konusu veya çakma sepet Atatürkçü sanatçılarla ilgili bir şeyler yazmiyorsunuz. Ama sizin derdiniz sadece İslamiyet. Onun yerine Atatürkçüyüm diye geçinenleri hedef almalısınız.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum zaten bende toplumun huzurunu kaçıran şeylere karşıyım. Buna LGBT, Gezi Olayları ve bu da dahil. Çok dar perspektiften bakıyorsunuz olaya. Ben burada bu adamların kötü niyeti olmadığını söylüyorum, bunu da yurtdışındaki protestoları izlediğim için söylüyorum. Vali olsam iki üç polis gönderip sonlandırırdım olayı. Dediğim gibi çok basit bir olay bu, öyle topla tüfekle gidilecek bir şey değil, abartılacak bir gösteride değil. İleride bunlar daha da örgütlenip toprak isterlerse o zaman iş ciddiye biner. Adamlar gariptir ki kendi bayraklarını bile açmamışlar.

Peşkeş falan yok yani olayda.
Ciğerim o zaman böyle hassas konularda direkt öyle basit mesajlarla yazıp üzerine tepki toplama bak öyle yazdın tepkime tutuldun ve başkalarının da tepkisine tutuldun.

Böyle yazdığında bir tepkiye neden olacak olsan bile soğutuyorsun o anlık tepkiyi.

Bi ilk mesaja bakıyorum bir de şuna arada dağlar kadar fark var.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Beyler borsa da ne kadar halat, ip üreten şirket varsa malı mülkü satın basın gitsin :D
İlerde fena patlayacak ;)

Berkarda

80+ Silver
Lgbt yürüyüşüne de karşıyız zaten. Toplumun huzurunu kaçıran her şeye karşıyız.

Ülkenin yönetim biçimine sen kimsin de dağdan gelip bağdaki olayı protesto ediyorsun? Huzur ve tat kaçırıcı hareketlerde bulunuyorlar. Liberal olacağız, özgürlükçü olacağız kafasında utanmasanız ülkenin peşkeş çekilmesine laf etmeyeceksiniz.

İnanılmazsınız ya. Hayret ediyorum. Özgürlük, nezihlik kafasında milleti güzelce duyarsızlaştırdı liberal tayfa.
lgbt olacaksan git odanda ol ama bunlar dışarda bile yapalım istiyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sizler neden sadece karşı tarafı hedef alan haberler paylaşıyorsunuz.
Mesela Disney konusu veya çakma sepet Atatürkçü sanatçılarla ilgili bir şeyler yazmiyorsunuz. Ama sizin derdiniz sadece İslamiyet. Onun yerine Atatürkçüyüm diye geçinenleri hedef almalısınız.
İlla konumu açmam gerekiyor?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Sallandırmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum zaten bende toplumun huzurunu kaçıran şeylere karşıyım. Buna LGBT, Gezi Olayları ve bu da dahil. Çok dar perspektiften bakıyorsunuz olaya. Ben burada bu adamların kötü niyeti olmadığını söylüyorum, bunu da yurtdışındaki protestoları izlediğim için söylüyorum. Vali olsam iki üç polis gönderip sonlandırırdım olayı. Dediğim gibi çok basit bir olay bu, öyle topla tüfekle gidilecek bir şey değil, abartılacak bir gösteride değil. İleride bunlar daha da örgütlenip toprak isterlerse o zaman iş ciddiye biner. Adamlar gariptir ki kendi bayraklarını bile açmamışlar.

Peşkeş falan yok yani olayda.
Bırak aga ya damlaya damlaya göl olur bunları şimdi bastırmazsan yarın başına çıkar.Bu zigotların yaşamaya dahi hakkı yokken gösteri yapamazlar.

Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sallandırmak lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bırak aga ya damlaya damlaya göl olur bunları şimdi bastırmazsan yarın başına çıkar.Bu zigotların yaşamaya dahi hakkı yokken gösteri yapamazlar.
sahtesiyaset_1691358670134.jpeg

sahtesiyaset_1691358670134_1.jpeg

Suriyelilerin kurduğu 505 çetesi kendi bölgelerini belli etmek için bu şekilde işaretleme yapıyorlar hocam

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri