Dönmem valla tr de @baltazar gibi akpliler var çünküYaaa ülkene şükredeceksin kardesim şükredeceksin!
Düzenin olmasa dönmez misin kardeşim sen söyle Allah aşkına
Dön hem devlete 3 araba alırsın (!)Dönmem valla tr de @baltazar gibi akpliler var çünkü
Yav yeğenim bak orda açlık var millet meyveyi tekli alıyor millet aç ama bağk Türkiye’ye elim hep poşetlerle dolu(1euronun:10tl olduğundan habersiz çünkü)E 5TL 0.5 Euro değil mi kardesim? Sen Alamanyada 0.5 euroya pide bulabilir misin??
BULAMAZSIN!
O da doğru. Ülkeye yenilik geldiği zaman ilk oraya geliyor, en yakın 5 sene sonra diğer illere dağılmaya başlıyor. Orada olup çoğu ilimizde olmayan bir sürü şey var.İstanbul zaten tr nini yüzde 20 si
Halk ekmeği kaç paraya satıyor? Bildiğim kadarıyla 0 kar ile satıyorlar da bunlar peki parayı nereden buluyor. Bu yapılan yerin masrafı yok mu?1.75 Bursa'da.
Masraf tabii ki var. Ama belediye bütçeyi cebe indirmek yerine hizmet için kullanınca 1TL bile oluyor. Ona bile karşı çıkıyorlar.Halk ekmeği kaç paraya satıyor? Bildiğim kadarıyla 0 kar ile satıyorlar da bunlar peki parayı nereden buluyor. Bu yapılan yerin masrafı yok mu?
Ya vallahi çıldırıyorum ya 3 sene sonra gene bunlar başkan olacaklarina çıldıriyorum ya ADAM HALKA KURU EKMEK YEDIRMEYE ÇALIŞIIYOR GENE SEÇİLİYOR BI GÜN ÇIKICAM BIRININ KARSISINA ANANI AVRADINI DIYE VALLAHI ZOR TUTUYORUM 14 YAŞINDAYIM KENDI MILLETIMDEN UMIDI KESTIMİBB tarafından halka ucuz ekmek dağıtmak için açılan Halk Ekmek Büfeleri zorla kaldırılıyor!
Söylenecek pek bir şey yok. Videodaki kadını da anlarsınız zaten.
Forumda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, muhalefete karşı herkesi karalayıp terörist ilan edenler de biraz olsa farkındalık kazanır umarım.
4 yıl yatar cıkarsın o zaman kocmYa vallahi çıldırıyorum ya 3 sene sonra gene bunlar başkan olacaklarina çıldıriyorum ya ADAM HALKA KURU EKMEK YEDIRMEYE ÇALIŞIIYOR GENE SEÇİLİYOR BI GÜN ÇIKICAM BIRININ KARSISINA ANANI AVRADINI DIYE VALLAHI ZOR TUTUYORUM 14 YAŞINDAYIM KENDI MILLETIMDEN UMIDI KESTIM