Neler Yeni

İstanbul Halk Ekmek Büfeleri Zorla Kaldırılıyor!

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ekmek fiyatı 1.5 değil mi? Yani Ankara öyle diye biliyorum halk ekmeği de 1.25 TL. Arada 25 kuruş fark cidden fazla mı?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Halk ekmeği kaç paraya satıyor? Bildiğim kadarıyla 0 kar ile satıyorlar da bunlar peki parayı nereden buluyor. Bu yapılan yerin masrafı yok mu?
Masraf tabii ki var. Ama belediye bütçeyi cebe indirmek yerine hizmet için kullanınca 1TL bile oluyor. Ona bile karşı çıkıyorlar.

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
İBB tarafından halka ucuz ekmek dağıtmak için açılan Halk Ekmek Büfeleri zorla kaldırılıyor!
Söylenecek pek bir şey yok. Videodaki kadını da anlarsınız zaten.
Forumda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, muhalefete karşı herkesi karalayıp terörist ilan edenler de biraz olsa farkındalık kazanır umarım.
Ya vallahi çıldırıyorum ya 3 sene sonra gene bunlar başkan olacaklarina çıldıriyorum ya ADAM HALKA KURU EKMEK YEDIRMEYE ÇALIŞIIYOR GENE SEÇİLİYOR BI GÜN ÇIKICAM BIRININ KARSISINA ANANI AVRADINI DIYE VALLAHI ZOR TUTUYORUM 14 YAŞINDAYIM KENDI MILLETIMDEN UMIDI KESTIM

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
O fabrikanın çalışanları ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ya vallahi çıldırıyorum ya 3 sene sonra gene bunlar başkan olacaklarina çıldıriyorum ya ADAM HALKA KURU EKMEK YEDIRMEYE ÇALIŞIIYOR GENE SEÇİLİYOR BI GÜN ÇIKICAM BIRININ KARSISINA ANANI AVRADINI DIYE VALLAHI ZOR TUTUYORUM 14 YAŞINDAYIM KENDI MILLETIMDEN UMIDI KESTIM
4 yıl yatar cıkarsın o zaman kocm

Top Bottom