Neler Yeni

İstanbul Halk Ekmek Büfeleri Zorla Kaldırılıyor!

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Üzümlü ekmek yiyemeyecek miyim daha? 😭

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Halk ekmek büfelerini kapatacaklarına ABD üslerini kapatsalar keşke.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Chrollo04

80+ Bronze
Uber gibi mükemmel bir uygulamayı taksicilerden oy almak için yasakladılar. Oysa kullansak kullanan herkes oy verecek.
Büfelere izin verse halk engel olmadığını görecek, fakat şu an tam tersi konumda kalıyorlar. Bence nereden baksan çok kötü siyaset.
Bu saatten sonra ne yapsalar gençlerin oyunu alamayacaklarını biliyorlar ondan böyle davranıyorlar bence

efay144

80+ Silver
Bir koyun olarak empati kuruyorum ama yok bunun savunmasını ben bulamadım acaba onlar nasıl savunacak bu yaptıklarını veya her zamanki gibi susacaklar mı

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Bu ülkede muhalefete iş yapmadı diye her şeyi yaparlar sadece bu dönemde değil önceki dönemlerde de olmuş hep yıllardır çekememezlik, kuyruk acısı gibi şeyler var bu ülkede

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İBB tarafından halka ucuz ekmek dağıtmak için açılan Halk Ekmek Büfeleri zorla kaldırılıyor!
Söylenecek pek bir şey yok. Videodaki kadını da anlarsınız zaten.
Forumda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, muhalefete karşı herkesi karalayıp terörist ilan edenler de biraz olsa farkındalık kazanır umarım.
bildiğim kadarı ile ibb zaten borca girmişti bu yüzden aslında bunu yapmaları halka iyi belediyenin hizmetine kötü yansıyacaktı şuan belediyenin kemer sıkma politikası uygulaması gerek

Ariseks

80+ Gold
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun hiçbir şey yapmadığını söyleyen birkaç arkadaş var. Yatıyorlar, balon falan diyorlar.
Ama neler yaptıkları gayet açık ve ortada, bunun da farkında oldukları için bu tarz yöntemlerle engellemeye çalışıyorlar.
Neysa gidemda YouTube’da dinlediğim adamın verdiği yatırım tavsiyeleri verem sonra siyaset konuları açıp mesaj ve reaksiyon kasam sorulan sorularda cevap vermiyem

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yazıklar olsun size
adam akıllı okuyun
benim canımı sıkmayın
kalp kırmak istemiyorum

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
yok yeğenim halk ekmek pkknın ondan kapatılıyor

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
İBB tarafından halka ucuz ekmek dağıtmak için açılan Halk Ekmek Büfeleri zorla kaldırılıyor!
Söylenecek pek bir şey yok. Videodaki kadını da anlarsınız zaten.
Forumda Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, muhalefete karşı herkesi karalayıp terörist ilan edenler de biraz olsa farkındalık kazanır umarım.
Gerçekten mesela kanal istanbulu inadına yapacağız dedi kime inadına yapacaksın biz ne zaman halk olarak sizin düşmanınız olduk gerçekten çok üzücü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye
svnlr96
Top Bottom