Emir818.
80+ Bronze
Mağazadan mı yoksaHocam öneriniz varsa buyrun, güvenilir bir yerden almam lazım.
Mağazadan mı yoksaHocam öneriniz varsa buyrun, güvenilir bir yerden almam lazım.
Zorunu değil de bu fiyata sıfır çok güzel bir şey çıkacağını sanmıyorum hocamikinci el olması zorunlu mu
buna bir bakın hocam yanında bir 8gb ddr5 ram daha alınZorunu değil de bu fiyata sıfır çok güzel bir şey çıkacağını sanmıyorum hocam
sıfır istersenizACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti DOS 15.6
ACER Nitro 5 Intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 4GB RTX3050Ti DOS 15.6'' FHD Gaming Laptop NH.QFLEY.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
20k'ya çok çıkmak istemiyorum pek, hoşuma giden bir model bulursam ancak20kya 3060 bulunur 2. Elde
Hocam 21k fln olucak, bakalımbuna bir bakın hocam yanında bir 8gb ddr5 ram daha alın
Öyle daha iyi olurMağazadan mı yoksa
20k'ya çok çıkmak istemiyorum pek, hoşuma giden bir model bulursam ancak
Hocam 21k fln olucak, bakalım
Öyle daha iyi olur
Bunlar nasıl sizce?
hocam sıfır almanız daha iyi olur neden diye sorucak olursanız laptop, bir cihaz uzun süre kullanılmış olabilir sıfır alın. sonra fps neden düşük yok niye ısındı demezsiniz20k'ya çok çıkmak istemiyorum pek, hoşuma giden bir model bulursam ancak
Öyle daha iyi olur
Bunlar nasıl sizce?
kotu hocam 1.si daha kotu 2000 serisi pek iyi degil maalesef 2sininde islemci eski 12-13. nesil i5lerden daha kotu islemcileri20k'ya çok çıkmak istemiyorum pek, hoşuma giden bir model bulursam ancak
Öyle daha iyi olur
Bunlar nasıl sizce?
Hocam fiyat performans olarak doğru diyorsunuz ama görüntüye önem veriyorum, her gün kullanıcam bu cihazı sonuçta. Sade tasarımları sevmiyorum. O yüzden rog demiştim aslındahocam sıfır almanız daha iyi olur neden diye sorucak olursanız laptop, bir cihaz uzun süre kullanılmış olabilir sıfır alın. sonra fps neden düşük yok niye ısındı demezsiniz
Hangi marka model20k lara çıkarsan 3060 cihazımı satmayı düşünüyorum anlaşabiliriz.
RGB li falan istiyorsunuz anladım ama tasarımı iyi diye performanstan ödün vermek mantıklı değilHocam fiyat performans olarak doğru diyorsunuz ama görüntüye önem veriyorum, her gün kullanıcam bu cihazı sonuçta. Sade tasarımları sevmiyorum. O yüzden rog demiştim aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi marka model
excalibur alınmazReklam gibi olmasın ama eğer ilgilenirseniz Ben Casper Excalibur g770 satıyorum sizin bütçenizde.
i5 11400H
RTX 3050
16gb ram
500gb m2ssd
Tam 1 yıl Teknosa garantili. İstersen linki de atarım.