Neler Yeni

Istanbul içinde sosyal gruplar

Synac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Ç.
Merhaba dostlar uzaktan arkadaşım geldi ve yeni şeyler denemek istiyoruz istanbulda, sosyal etkinlik grupları oluyor diye duymuştum rastgele insanlar toplanıp ortak etkinlik vs. Şeklinde bu gruplara nerelerden ulaşabilirim ya da önerebileceğiniz yerler neler var etkinlik olarak mesafe Avrupa civarı olursa iyi olur ama onun dışında problem uok araçla gidilebilecek mesafelerde iyidir önerilerinizi bekliyorum

Mehmetcan_kok_3449

80+ Bronze
Merhaba dostlar uzaktan arkadaşım geldi ve yeni şeyler denemek istiyoruz istanbulda, sosyal etkinlik grupları oluyor diye duymuştum rastgele insanlar toplanıp ortak etkinlik vs. Şeklinde bu gruplara nerelerden ulaşabilirim ya da önerebileceğiniz yerler neler var etkinlik olarak mesafe Avrupa civarı olursa iyi olur ama onun dışında problem uok araçla gidilebilecek mesafelerde iyidir önerilerinizi bekliyorum
facebook bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
946
İsim
Talha Açıkgöz
etkinlik olarak go kart,airsoft,paintball,ps kafede fifa,mortal kombat felan atilir,f1 simülasyonu felan varsa gidilir (evde g29 ile f1 oynuyorum f1 direksiyonları ile oynamayı çok isterdim o yüzden yazdım biraz saçma olabilir bu seçenek) değisik ne varsa deneyin iste hocam kafa insanlarla yaptığınız şey istediği kadar kötü olsun aslında mükemmel olduğunu anlayacaksınız kısa süre sonra

Top Bottom