Neler Yeni

İstanbul Kart'ımı Kaybettim Yardım

Yusufak0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yusuf Ak
Abiler lütfen yardım edin İstanbul kardimi kaybettim öğrenciyim 1 hafta tatilim var hemen yenisini halletmek lazım korkudan titriyorum kartın numarasını bilmiyorum mobil uygulamaya kayıt etmedim ve babama söyleyemem çok kötü bir durumdayım daha önce başına böyle bişey gelen veya bilen yardım etsin

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Abiler lütfen yardım edin İstanbul kardimi kaybettim öğrenciyim 1 hafta tatilim var hemen yenisini halletmek lazım korkudan titriyorum kartın numarasını bilmiyorum karşı mobil uygulamaya kayıt etmedim ve babama söyleyemem çok kötü bir durumdayım daha önce başına böyle bişey gelen veya bilen yardım etsin
Yenisini çıkaramaz mısın?

yusufcnkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yusuf Çanakcı,
Bildiğim kadarıyla kart çıkarılan yerlere kimliğin ile gidersen ve kaybettiğini söylersen içinde ki bakiyesiyle beraber yenisini veriyolar

Yusufak0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yusuf Ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla kart çıkarılan yerlere kimliğin ile gidersen ve kaybettiğini söylersen içinde ki bakiyesiyle beraber yenisini veriyolar
Öğrenci olduğum için öğrenci belgesi gerekiyor mu

Farlines

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Naim Göl
Abiler lütfen yardım edin İstanbul kardimi kaybettim öğrenciyim 1 hafta tatilim var hemen yenisini halletmek lazım korkudan titriyorum kartın numarasını bilmiyorum mobil uygulamaya kayıt etmedim ve babama söyleyemem çok kötü bir durumdayım daha önce başına böyle bişey gelen veya bilen yardım etsin
öğrenci kartı ise yeni kart çıkarabilirsin. Bence bir büyüğünden yardım al, korkulacak bir şey yok.

Yusufak0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Yusuf Ak
öğrenci kartı ise yeni kart çıkarabilirsin. Bence bir büyüğünden yardım al, korkulacak bir şey yok.
Babama söylersem kızar bidaha güvenmez bana görev vermekte falan o yüzden kendim haletmem gerekiyor

Top Bottom