Neler Yeni

İstanbul Üniversitesinde 2. üniversite okumak

Rhamchu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
taha akdoğan

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Şuanda bilgisayar mühendisliği (İngilizce) okuyorum hazırlık sınıfındayım. Seneye bilgisayar mühendisliği yanında 2. üniversite okumak istiyorum. İstanbul Üniversitesinde ilgimi çeken bazı bölümler var.
1-İŞLETME
2-YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ
3-ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK
4-E-TİCARET PAZARLAMA
Sizce bunlar arasında hangisini okumalıyım? Hangi bölümler bana ne gibi katkısı olur?
Selam. Benim şahsi fikrim e ticaret pazarlama veya uluslararası ticaret ve lojistik den birisi olmalı çünkü günümüz şartlarında ikiside bitmeyecek bir meslek gibi. İyi günler

şahin doğan

80+ Platinum
İşletme. Önü en açık meslek İşletmedir şuan. İleride muhasebe, pazarlama vs vs diye tercihini seçiyorsun zaten. Üniversiteden üniversiteye göre değişmek üzere de ilk senelerde çok bir yoğunluğu yok. Haftada 2, Max 3 gün dersleri oluyor.

Ilar

80+ Bronze
Şuanda bilgisayar mühendisliği (İngilizce) okuyorum hazırlık sınıfındayım. Seneye bilgisayar mühendisliği yanında 2. üniversite okumak istiyorum. İstanbul Üniversitesinde ilgimi çeken bazı bölümler var.
1-İŞLETME
2-YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ
3-ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK
4-E-TİCARET PAZARLAMA
Sizce bunlar arasında hangisini okumalıyım? Hangi bölümler bana ne gibi katkısı olur?
Ticarete yakınlığın var isr yapabileceğini düşünüyorsan. Kesinlikle e-ticaret pazarlama okumanı tavsiye ederim. Dalları uzun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,076
Üyeler
166,689
Son üye
yinzero
Top Bottom