Neler Yeni

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

CupOk

80+ Bronze

The Semih

80+ Gold
Kar ile ilgili en iyi anım, ortaokulda sabah okul için uyanmıştım ve o gün hiç gitmek istemiyordum, sonra kar yağdığını gördüm azcık tutmuştu, bir umut dedim tatil olsun. Haberleri açtık FOX haber özellikle sarıyodu neden bilmiyorum, tatil olan illeri tek tek sayarken o heyecanı hiçbirşeye değişmem. Sonra Bursa diyince o sıcacık yatağıma tekrar girişim dünyanın en mutlu insanıyım kısa süreliğine.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
Kar ile ilgili en iyi anım, ortaokulda sabah okul için uyanmıştım ve o gün hiç gitmek istemiyordum, sonra kar yağdığını gördüm azcık tutmuştu, bir umut dedim tatil olsun. Haberleri açtık FOX haber özellikle sarıyodu neden bilmiyorum, tatil olan illeri tek tek sayarken o heyecanı hiçbirşeye değişmem. Sonra Bursa diyince o sıcacık yatağıma tekrar girişim dünyanın en mutlu insanıyım kısa süreliğine.
O mükemmel haber işte jdmsbxwmxjsm bunu herkes yapmıştır eminim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkes kışın yaşadığı sakatlıkları anlatmaya gelmiş

Geçmiş olsun
Jdksbxskcnskw karla ilgili güzel anısı olan yok mu be ben eskiye döneriz güleriz dedik xjsncjsncjw üzüldüm

ilker abi burada karıya hasret kalanları işletme be yakışıyor mu
Ne alakası var bee xjsncnsmcnskcn ayrıca erkeğe ihtiyacım yok şaka olarak dedim ncsmcnsm

Son düzenleme:

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Tuğra
kar ne beyler ? adana merkezdeyim de bilmiyorum öyle birşeyin var oldugunu o.O2

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
kar ne beyler ? adana merkezdeyim de bilmiyorum öyle birşeyin var oldugunu o.O2
En azından kar yüzünden kendini sakatlamıyon öyle düşün fnsmcnsmcnsmcms orda başka sakat şeyler var

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bir keresinde düşmüştüm.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Alperen Yılmaz
İstanbula en son 2017 gibi düzgün kar yağmıştı daha onun gibisi gelmez. Hasretin devam edecek maalesef
Espiyeye kar yağmak bilmedi kaç senedir düzgün kar yok merkeze bile yağdı buaraya yağmadı ya

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Tuğra
En azından kar yüzünden kendini sakatlamıyon öyle düşün fnsmcnsmcnsmcms orda başka sakat şeyler var
kar 1 kere gördüm ondada kısa sürdü bence çok zevkli bir şey soguk havayı severim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,898
Üyeler
168,361
Son üye
Masive
Top Bottom