İstanbul'da Randevu Bulamıyorum (MHRS)

viceking

80+
Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar karnımda (göbek deliğinin altı ve civarı) bir ağrı oluyor sürekli, dahiliyeden randevu bakıyorum, İstanbul avrupa yakasında sabah 10'da bile baksam çıkmıyor randevu, ilçeyi geçtim yani. Anadolu'da çıkıyor da onun için de tüm günümü feda etmem lazım git gel. Randevu alma taktiği olan var mı? Bir de bu şikayet için dahiliyeye gitmek doğru mu sizce? Birkaç arkadaşa sordum dahiliyeye git dediler ben de ondan randevu baktım. Teşekkürler, iyi forumlar.

Hocam anneannem için bakıyoruz Avrupa'da imkansız bulamıyorum ancak Anadolu'da var o da git gel büyük zaman enerji istiyor böyle saçmalık görmedim

Aile hakimi oluyor hastanede oraya git durumu anlat o yönlendiriyor

Acile gitseniz randevu ayarlayamaz mı acaba? benim yaşadığım yerde öyle yaptıkları oluyor. Tabi istanbul için şartları pek bilmiyorum.

Hocam anneannem için bakıyoruz Avrupa'da imkansız bulamıyorum ancak Anadolu'da var o da git gel büyük zaman enerji istiyor böyle saçmalık görmedim
Aynı şeyi yaşıyorum hocam, anneanneniz için yaşlılık öncelik durumu vs. yok mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hastanede tanıdığınız varsa o alabilir veya suriye vatandaşlığı alırsanız rahat bir şekilde alırsınız.
Tanıdık yok, öncelikli vatandaş da değiliz maalesef :)

Aile hakimi oluyor hastanede oraya git durumu anlat o yönlendiriyor
Hocam hastanedeki aile hekimi mi? Orada da aile hekimliği bölümü var sanırım, sağlık ocağından bahsediyorsanız ona gidicem en son çare ama pek detaylı bakamıyor onlar.

Hocam hastanedeki aile hekimi mi? Orada da aile hekimliği bölümü var sanırım, sağlık ocağından bahsediyorsanız ona gidicem en son çare ama pek detaylı bakamıyor onlar.
Hastanede olan

ona rağmen yok tıbbi onkoloji bölümüne bakıyoruz

Arkadaşlar karnımda (göbek deliğinin altı ve civarı) bir ağrı oluyor sürekli, dahiliyeden randevu bakıyorum, İstanbul avrupa yakasında sabah 10'da bile baksam çıkmıyor randevu, ilçeyi geçtim yani. Anadolu'da çıkıyor da onun için de tüm günümü feda etmem lazım git gel. Randevu alma taktiği olan var mı? Bir de bu şikayet için dahiliyeye gitmek doğru mu sizce? Birkaç arkadaşa sordum dahiliyeye git dediler ben de ondan randevu baktım. Teşekkürler, iyi forumlar.
hocam randevular saat 16.00 da açlıyor diye biliyorum

hocam randevular saat 16.00 da açlıyor diye biliyorum
kendimden biliyorum doğrusu

Hocam gerçekten saçmalık, kolay gelsin, umarım bulursunuz...

Hocam randevudan ziyade ilgili doktora yönlendiremez mi acaba?
Sağ olun hocam saçma kısmı kanser kontrolü olduğundan aslında rutin bir randevu, önceki randevusundan belli sonraki randevuyu alması gerektiği ama gelin görün Randevu bulmak imkansız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,384
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri