Neler Yeni

İstanbul'da reklam panoları için kesilen 150 yıllık çınar ağaçları!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
İstanbul'da reklam panoları için 150 yıllık çınar ağaçları kesilmiş hani nerede bu bir kaç ağacın yeri değişti diye ortalığı birbirine katan gezici şerefsizlerŞu aralar ekonominin kötülüğünden ve bazı nedenlerden dolayı hükumete sinir oluyordum artık desteklememeyi düşünüyordum ama bu hükumetin karşısındaki şerefsizleri görünce içime bir şüphe düşüyor bu ******** zihniyet ülkenin başına geçerse Türkiye'nin daha vahim durumlara düşeceğine %100 eminim!

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ortada bi haber varsa kaynağı ile birlikte atman lazım.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Evet düşündüğüm gibiymiş. Reklam panosu için kesildiklerine dair en ufak bir kanıt yok. Öyle bir şeyde yok muhtemelen. Suçu 10 yıl önceki gezicilere atmanda bayağı komikti. Güzel denemeydi Konyalı arkadaş, bi dahaki sefere artık.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Evet düşündüğüm gibiymiş. Reklam panosu için kesildiklerine dair en ufak bir kanıt yok. Öyle bir şeyde yok muhtemelen. Suçu 10 yıl önceki gezicilere atmanda bayağı komikti. Güzel denemeydi Konyalı arkadaş, bi dahaki sefere artık.
Sonuna kadar iyi oku haberi göreceğiz yakında neden kesildiklerini! O zamana kadar buralarda ol

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Sonuna kadar iyi oku haberi göreceğiz yakında neden kesildiklerini! O zamana kadar buralarda ol
Ağaçların kanserden dolayı kesildiğini söylüyor attığın linkte. Reklam panosu için kesildiği bir iddia. Ve "Bunların 66 tanesi dikildi geri kalan 46 tane ağacın çalışmaları devam etmektedir." diye de ifade geçiyor. Reklam panosuna dair bir çalışma görülememekteyken ağaçların tekrar dikildiği görülmektedir. Algı yapmayı acilen bırakmalısın

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Ağaçların kanserden dolayı kesildiğini söylüyor attığın linkte. Reklam panosu için kesildiği bir iddia. Ve "Bunların 66 tanesi dikildi geri kalan 46 tane ağacın çalışmaları devam etmektedir." diye de ifade geçiyor. Reklam panosuna dair bir çalışma görülememekteyken ağaçların tekrar dikildiği görülmektedir. Algı yapmayı acilen bırakmalısın
Peki nereye dikilmiş? Kaynak??? Bırakın bu zihniyeti savunmayı sökülen dikey bahçelerde mi hastalık taşıyordu?

Son düzenleme:

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
İstanbul'da reklam panoları için 150 yıllık çınar ağaçları kesilmiş hani nerede bu bir kaç ağacın yeri değişti diye ortalığı birbirine katan gezici şerefsizler? Şu aralar ekonominin kötülüğünden ve bazı nedenlerden dolayı hükumete sinir oluyordum artık desteklememeyi düşünüyordum ama bu hükumetin karşısındaki şerefsizleri görünce içime bir şüphe düşüyor bu ******** zihniyet ülkenin başına geçerse Türkiye'nin daha vahim durumlara düşeceğine %100 eminim!
Valla haberin doğruluğunu bilemem ama bunlar mesela konyada yapılsa yer yerinden oynardı.Çünkü insanlar körleşti.AKP ne yaparsa yapsın insanların gözünde kötü oluyor hiçbir zaman kabul etmiyolar.CHP en ufak iyi bir şey yaptığında hemen göklere çıkarıyolar.Kötü bir şey yaptığında ise her zamanki gibi susuyolar.Nerde kötülük varsa açık açık söylememiz gerekiyor.Sırf savunduğumuz parti diye susmamız çok yanlış.Bizim insanımız bunu anlayamadı gitti...

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kardeş sen buna tepki göstereceğine yanan ormanların yerine yapılan otelleri konuş.

Anlayabilene son söz:

Bunlar uzman ekipler, fakülteden hocalar ve tarım orman il müdürlüklerinden gelen arkadaşların tespitleri sonucu netleşmiştir. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Tabi aynı şekilde tabiat varlıklarından da komisyondan çıkan kararlar neticesinde yenilenme çalışmaları yapıyoruz. Şu anda 112 ağacın tamamı kesilmiştir. Bu ağaçlar kesilmese hepsi kurumaya yüz tutmuş, can ve mal güvenliği açısından çok ciddi tehdit oluşturmaya başlamıştı. Nihayetinde burası SİT alanı, turizmin çok yoğun olduğu bir bölge. Bu hastalıkla da kimyasal ile mücadele edemiyorsun, biyolojik mücadelesi de yok. Ancak bu şekilde mekanik mücadele ile alandan çıkartıp, yerine yenisi ile değiştirerek dönüşüm yapıyoruz.

AydNn

80+ Bronze
eskiden hep olurdu bunlar yakılıp otel yapılırdı hiç çok büyümezdi haberciler korkardı ancak artık telefonlar 3 yaşındaki bebeklerde bile var herkes ne olduğunun farkında haberciler korkmuyor artık bu yüzden görüyorsunuz bunları yoksa her zaman olurdu bunlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,958
Üyeler
168,714
Son üye
suleymanhmett
Top Bottom