Neler Yeni

İstanbul'da reklam panoları için kesilen 150 yıllık çınar ağaçları!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Kardeş sen buna tepki göstereceğine yanan ormanların yerine yapılan otelleri konuş.

Anlayabilene son söz:
Bunlar uzman ekipler, fakülteden hocalar ve tarım orman il müdürlüklerinden gelen arkadaşların tespitleri sonucu netleşmiştir. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor. Tabi aynı şekilde tabiat varlıklarından da komisyondan çıkan kararlar neticesinde yenilenme çalışmaları yapıyoruz. Şu anda 112 ağacın tamamı kesilmiştir. Bu ağaçlar kesilmese hepsi kurumaya yüz tutmuş, can ve mal güvenliği açısından çok ciddi tehdit oluşturmaya başlamıştı. Nihayetinde burası SİT alanı, turizmin çok yoğun olduğu bir bölge. Bu hastalıkla da kimyasal ile mücadele edemiyorsun, biyolojik mücadelesi de yok. Ancak bu şekilde mekanik mücadele ile alandan çıkartıp, yerine yenisi ile değiştirerek dönüşüm yapıyoruz.
Sana dikey bahçelerde de mi hastalık var diye sorarlar o zaman! Onlar neden söküldü peki yahu siz konuştukça batıyorsunuz en iyisi susun hem bu İmamoğlu nun attığı bu video beni bağlamaz ben bu adama zerre güvenmiyorum

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sana dikey bahçelerde de mi hastalık var diye sorarlar o zaman! Onlar neden söküldü peki yahu siz konuştukça batıyorsunuz en iyisi susun hem bu İmamoğlu nun attığı bu video beni bağlamaz ben bu adama zerre güvenmiyorum
Çok da tın güvenme. Adam zaten ne yapsa yaranamıyor size.
Konyalısın git de bir bak konyana. Bom boş şehrine ağaç diktirt.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Çok da tın güvenme. Adam zaten ne yapsa yaranamıyor size.
Konyalısın git de bir bak konyana. Bom boş şehrine ağaç diktirt.
Konya zaten yem yeşil her yer park pahçe dolu ben şehrimden memnunum. İmamoğlu tatil, rakı balıktan, İBB nin borcunu 2 ye katlamaktan başka ne yapmış?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
S ve J'nin kadim dostluğu çok eskiye dayanır. Bir gün uzak dünyada eski zamanlarda birbirine rakip iki köy varmış. Bir köyde S ve ailesi, diğer köyde J ve dostları varmış. Bir gün iki köy arasındaki gerginlik giderek artmış. Öyle ki bu iki köy arasında ev, bahçe yakmalara kadar uzamış. İlk köyden yani S nin yaşadığı köyden bir kişi J'nin yaşadığı köye gelmiş. Bu duruma bir son vermeye çalışmış. Fakat J'nin yaşadığı köydeki halk S'den gelen kişiyi idam etmiş. Bunun üzerine J'nin yaşadığı köy savaşa hazırlanmış. İki tarafta birbirlerinin köyüne ajanlar yollamış. Savaş günü gelip çattığında ise S ailesinin adına savaşa gitmeye karar vermiş. J ise dostlarıyla çarpışmaya karar vermiş. İlk saldırıyı S'nin yaşadığı köy yapmış. J'nin dostlarından bir tanesi ise bu saldırıda ölmüş. J ve arkadaşları onun için bir cenaze bile hazırlayamamışken saldırıya geçmeye başlamış. Savaş 1 hafta sürmüş. İki köy de fazlasıyla zararda çıkmış. Kazanılanlar ve kaybedilenlerin arasında açık bir ara olduğu bu savaşın son damlaları gelmiş. J bir arkadaşı ile kalmış. S ise ailesini korumak adına hala hayattaymış. İki tarafta dinlenirken J arkadaşıyla konuşmaya başlamış. Arkadaşı " Bu savaşı saldırarak veya savunarak kazanamayız. İki tarafın da anlaşması gerekiyor." demiş. S ise ailesiyle konuşmuş ve J'nin arkadaşının önerisinde bulunmuşlar. Ertesi gün savaşın bitmesi gereken gündü. Bir taraf galip olacaktı. Fakat J öne çıkarak iki köy arasındaki savaşta yüksek seslerle bağırmaya çalışmış. "Savaşı bitirelim dostluk kuralım!" fakat kimse onu duymak istememiş. S ise J'nin çığlıklarına karşılık vererek ona katılmış. Savaşta iki köy de farklı köylerden iki kişinin beraber olduğunu görünce savaşı durdurmuş. Onların seslerine kulak vermişler. İki köy de verilen kayıplardan muzdarip olup savaşı bitirme kararı almış. J dostları anısına S'nin olduğu köye bir anıt yaptırmış. Bu anıt bu savaşın unutulmaması için zaman boyunca orada kalmış. İşte böylelikle S ve J'nin kadim dostluğu başlamış.
https://www.reddit.com/r/kopyamakarna/comments/iwycan/s_ve_jnin_kadim_dostluğu/

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Üslup kimliktir diye boşa demiyorum hahahaha. Cringe.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
"150-200 yıllık ağaçların kesilmesiyle ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Kentsel Ekolojik Sistemler Müdürlüğü Teknik Müdür Yardımcısı Aydın Çetinkaya, ağaçların yerine yenilerinin dikildiğini belirtti. Hastalıklı toprağın dahi değiştirildiğine değinen Çetinkaya, ağaçların kesilmediği takdirde diğer çınarlara da hastalık sıçrayacağını dile getirdi."

Alfha13

80+ Silver
Muhalefet düzgün muhalefetlik yapmıyor tamam da sen bu şekilde su iç desen millet su içmekten soğur.

Berke Fitness

80+ Bronze
İstanbul'da reklam panoları için 150 yıllık çınar ağaçları kesilmiş hani nerede bu bir kaç ağacın yeri değişti diye ortalığı birbirine katan gezici şerefsizlerŞu aralar ekonominin kötülüğünden ve bazı nedenlerden dolayı hükumete sinir oluyordum artık desteklememeyi düşünüyordum ama bu hükumetin karşısındaki şerefsizleri görünce içime bir şüphe düşüyor bu ******** zihniyet ülkenin başına geçerse Türkiye'nin daha vahim durumlara düşeceğine %100 eminim!
max konyalı

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,914
İsim
Mehmet
Peki nereye dikilmiş? Kaynak??? Bırakın bu zihniyeti savunmayı sökülen dikey bahçelerde mi hastalık taşıyordu?
Kesildiklerini söyleyen haberi kaynak gösterip haberin devamındaki dikildikleri bilgisi için nasıl kaynak isteyebiliyorsun şaka gibi gerçekten :D

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
efendiiim iyi akşamlar.. kopernik pizzadan geldim.. yakamda da yazıldığı üzere.. galaksinin en sıcak, sıcak sıcak pizzasını, eee koh-kopernik pizzasını getirdim.. kooooopernik kooopernik.. kopernik pizzası galaksinin en sıcak piiiizzası piiiiizzasıı koooooooo-kopernik!! +tamam abi anladık siparişimizi alalım.. bize de öğrettiler de kusura bakmayın.. şunu bi tut bakam.. lütfeen.. dikkatini çekerim iyi yerden yiyorsun afferin akıllı çocuksun.. ver.. +borcumuz ne kadar? -bakalım bizim patron size ne kadar sokmuş? hee!! 28.70 ama sen 14.35 versen yeterli.. +niye ya ?!? -ya çünkü gelirken çok güzel koktu biliyo musun ben de dayanamam biyerim şişer diye çocukluktan beri korkarım.. o yüzden açtım pizzayı promosyon olanını ama seninkine dokanmadım.. +olur mu abi böyle şey ya istemem ben bunu.. -arkadaşım bak benim ilk siparişimde bana zorluk çıkarttırtma.. +al abi lütfen istemiyorum.. tam pizza getir bana.. lan bu pizza yarım mı lan? nabacan lan tam pizzayı sen? zaten yemişin ayı gibi olmuşun pizzayı yemesen nolur yarısını benimle bölüşsen nolur? zaten sana tamını getirdim promasyonunu ben yedim diyorum ne senin derdin ya? nedir senin derdin senin derdin ne? bana söyle bakam nedir senin derdin? yani şişmansın diye bu kadar mı ego yapılır ya? nolacak benle bölüşsen pizzanı? +allah allah.. -zaten bu bencillikle bu cimrilikle efendim olmuşun 1000 kilo.. 3 ay aç dursan efendim yine de ölmezsin.. tamam la verme para mara verme, lanet gitsin ya.. cimri şişman bencil pislik seni.. verme tamam.. cimri şişman bencil pislik.. paylaşımcılıksızlık, bencil.. benciiiil !!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,106
Üyeler
164,779
Son üye
Zeynepkaraves
Top Bottom